sambador Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα,εχω το cubase sx και θελω να μου προτεινετε καποια προγραμματα,το ενα να εχει ρυθμους και ηχους απο ντραμς σκεφτομαι το XLN AUDIO ADDICTIVE DRUMS καλο ειναι?? και ενα να εχει ετοιμους και καλους ηχους απο πνευστα τα οποια θα τα γραφω με midi keyboard αλλα λεω ετοιμους και καλους ηχους γιατι δεν ξερω να τους επεξεργαστω...ευχαριστω!! www.myspace.com/dimitrisdimas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Αυτο που ψαχνεις ειναι vst-instruments. To θεμα ειναι ποσα διαΘετεις να ξοδεψεις????? Υπαρχουνε παρα πολλα vst-i. Εγω θα σου προτεινα να αρχισεις με ενα vst που εχει διαφορα instruments οπως το Ηypersonic της steinberg. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Εδω μπορεις να δεις τι υπαρχει απο vsti & να ακουσεις τα demo. www.soundsonline.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση