Deep_perplikos Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Αν έβλεπα στον καθρέφτη μου τα μούτρα σου superfunk θα είχα πάθει καρδιακή προσβολή απο το πρώτο πρωί που θα τον αντίκρυζα.. Καλα χριστούγεννα παιδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Το υιοθετώ πάραυτα! Ή μου δίνεις πνευματικά δικαιώματα ή θα λύσουμε τις διαφορές μας στο γήπεδο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Ή μου δίνεις πνευματικά δικαιώματα ή θα λύσουμε τις διαφορές μας στο γήπεδο ;D Φύγαμε! ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Αν έβλεπα στον καθρέφτη μου τα μούτρα σου superfunk θα είχα πάθει καρδιακή προσβολή απο το πρώτο πρωί που θα τον αντίκρυζα.. Καλα χριστούγεννα παιδιά.. φαε λοιπον ενα -1 για αρχη και δωρο Χριστουγεννων και αν συνεχισεις να προσβαλεις και να επιτιθεσαι ειτε σε εμενα ,ειτε στο φορουμ ,ακομα δεν ηρθες καλα καλα (ή μηπως εισαι .."φιλος" απο τα...παλια...φορτωμενος με χιλιαδες... αναμνησεις? ;D) και αρχισες τις κρισεις και τις προσβολες... τα ξαναλέμε.... εισαι και Χριστιανος παναθεμα σε..... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις καλό μέταλ ήχο απο κόμπο ενισχυτή σε αυτά τα λεφτά(Με εξαίρεση ίσως κάποιος Engl και Marshall) εγώ θα πρότεινα τον Peavey Classic 30 με ένα πετάλι για μέταλ συνδιασμό που έχω δοκιμάσει και έχω ηχογραφήσει κιόλας με παρα πολύ καλά αποτελέσματα ;) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις καλό μέταλ ήχο απο κόμπο ενισχυτή σε αυτά τα λεφτά(Με εξαίρεση ίσως κάποιος Engl και Marshall) εγώ θα πρότεινα τον Peavey Classic 30 με ένα πετάλι για μέταλ συνδιασμό που έχω δοκιμάσει και έχω ηχογραφήσει κιόλας με παρα πολύ καλά αποτελέσματα ;) Ακριβως, οτι προτεινα στη σελιδα 2 δηλαδη :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Το παλικάρι είπε οτι θα αγοράσει ανάμεσα σε 3 συγκεκριμένους ενισχυτές από μαγαζί φίλου του. Δεν νομίζω οτι έχει νόημα να του προτείνουμε κατι άλλο. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 το θεμα κουρασε και κλειδωνεται. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις