studio54GR Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Να ξέρεις ότι θα ακούγεται λίγο παράξενα..... Εμένα δεν μου πολυ άρεσαν οι EMG στην Strat (μόνο όταν βαρούσα κανενα HM)..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve_Vai06 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν πρόσεξες αλλά τους έχω σε Strat. :) Εμένα πάντως μου έχουνε κάτσει πολύ ωραία στην Fat Strat Standard που έχω. Ioannina! The best city in this f@ckin' world! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Kι εγώ σε Fat Strat τους είχα..... αλλά κάτι δεν μου άρεσε, είχαν γκάζια, είχαν πεντακάθαρο ήχο αλλά.... η vintagίλα που ζητάει η κιθάρα δεν υπήρχε πουθενά για πουθενά. Τελικά την έδωσα γιατί δεν πολυπαίζω HM (και για εκεί προτιμώ τις Japan Ρεπλίκες Les Paul. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve_Vai06 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Το νέο μου απόκτημα έφτασε και συναρμολογήθηκε! Θα ανεβάσω φωτογραφίες να μου πείτε απόψεις! Το μόνο που λείπει είναι το pickguard και οι μαγνήτες κλπ ηλεκτρικά.. Ioannina! The best city in this f@ckin' world! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve_Vai06 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Πάρτε μερικές φωτογραφίες! Ελπίζω να μην μου την ματιάσετε!!! Ioannina! The best city in this f@ckin' world! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 τοιχος, καρεκλα, κιθαρα.... οκ σαρεσει το μπλε!!!το καταλαβαμε!!!:D αντε μεγεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Φτου-φτου!! Και γυμνη ωραια ειναι!! :D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
proedras Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κανείς αν στα γνωστα partscaster shops παίζουν necks χωρίς να έχουν αυτό το γυαλιστερό βερνίκι που βλέπω συνήθως? Κανένα με ματ υφή βρε αδερφέ? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve_Vai06 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει και σε ματ. Τουλάχιστον η Warmoth βγάζει οτι βερνίκι θέλεις στο μπράτσο. Ioannina! The best city in this f@ckin' world! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2009 Με γεια! Αν και εγώ θα επέλεγα πιο vintage specs, το συγκεκριμένο σώμα μου άρεσε γιατί ήταν πανάλαφρο!!! ΥΓ: Ελπίζω να κατάλαβες ποιος είμαι...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση