odis13 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 To headstock μου θυμίζει Parker (τις οποίες προσωπικά απεχθάνομαι...)!!! Εμ αφου ο parker τις φτιαχνει, τι να θυμιζει το headstock ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Πάλι κάτι θα αγοράσει ο googlelavd δεν προσέχει τελευταία :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Εμ αφου ο parker τις φτιαχνει, τι να θυμιζει το headstock ! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Ο θεός να με συγχωρέσει - εμένα και τα άχρηστα αυτιά μου - αλλά δεν άκουσα κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό που είδα το αφήνω ασχολίαστο. Πολύ απλά θυμηθείτε το πρότυπο γυναικείας ομορφιάς πριν 100 χρόνια σε σύγκριση με το σημερινό. ;) ;D Ναι, αλλά ποτέ τα πρότυπα γυναικείας ομορφιάς δεν περιελάμβαναν γυναίκες με κακοσχηματισμένο πρόσωπο, μυτερό πηγούνι και ...τρύπες σε ασυνήθιστες θέσεις. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Ο θεός να με συγχωρέσει - εμένα και τα άχρηστα αυτιά μου - αλλά δεν άκουσα κάτι το ιδιαίτερο. Eγω ακουσα ενα πολυ ωραιο ήχο, αλλα 30-40.000?No thanks.Αμα κοψουνε κανα μηδενικο κατι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, αλλά ποτέ τα πρότυπα γυναικείας ομορφιάς δεν περιελάμβαναν γυναίκες με κακοσχηματισμένο πρόσωπο, μυτερό πηγούνι και ...τρύπες σε ασυνήθιστες θέσεις. ;D ;D ;D Όχι spy, απλώς δεν πίνεις πολύ. :P :P :P ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Όπως λένε και οι Ρώσοι (σε ελεύθερη μετάφραση) αν βλέπεις ακόμα άσχημες γυναίκες, δεν έχεις πιει αρκετή βότκα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Eγω ακουσα ενα πολυ ωραιο ήχο, αλλα 30-40.000?No thanks.Αμα κοψουνε κανα μηδενικο κατι γινεται. +234324234 Oχι και 30-40Κ ρε φιλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Μαλλον ο τυπος θελει να βγαζει τα εξοδα για τη βιλα και τη φερραρι του φτιαχνοντας μονο 8 κιθαρες το χρονο... γιατι κακα τα ψεματα, ειναι στανταρ μοντελα (δεν φτιαχνει κατι τελειως καινουργιο καθε φορα οπως ο www.beyondthetrees.com ), & μονος του να τις φτιανει δεν θα επρεπε κανονικα να του περνει 1,5 μηνα για μια κιθαρα, εκτος αν φτιαχνει ακομα και τα machineheads μονος του, ή μετα απο μια μερα δουλεια κανει διαλειμα 4 μερες για μπυρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Το σίγουρο είναι πως ο Parker άνετα θα πάρει τα βραβεία γιά την πιό 'πρωτότυπη σχεδίαση' και σίγουρα έχει βρεί λύσεις σε πολλά προβλήματα μηχανικής στο στήσιμο των οργάνων που σχεδιάζει, αλλά θα συμφωνήσω με τον spy για τον ήχο που άκουσα. Πιο πολύ 'σουρωτήρι' μου θύμησε (βλέπε dobro) παρά ακουστική archtop. Ο χρόνος θα δείξει... Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση