ohhai Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο φίλε, 1000 μπράβο μακάρι όλοι να σκέφτονταν έτσι! Δεν θέλω να φανταστώ τον εαυτό μου στην θέση του ξεχασιάρη πάντως :o Στην αρχή μου φάνηκε λίγο άκυρο αλλά αφού είπες ότι το πόσταρες όπου μπορουσες οκ http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 δεν θελω να φανω κακος.. αλλα πως γινεται να ξεχασεις μια ολοκληρη κιθαρα μεσα σε ενα ταξι?!?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Για ρώτα τον Superfunk να σου πει πόσο εύκολο είναι... ;D :P Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 ευγε! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, ώς πιανίστας δηλώνω ότι είναι δική μου (ναι... καλά). Είναι μια πράσινη κιθάρα, σε θήκη κίτρινη, μαζί με παρτιτούρες, και όχι ταμπλατούρες, απο διάφορα σκυλάδικα. Επίσης έχει αυτοκόλητα απο τσόντες κλπ (hardcore) στη θήκη. Είναι κουρδισμένη σε quarter tones, και αν παίξεις και τις 6 χορδές άταστες, σπάνε τα τζάμια τριγύρω... Να μου την φέρεις, αυτοπροσώπος παρακαλώ, στην παρακάτω διεύθυνση: Diether house 12543 LA, CA USA :P Σοβαρά λοιπόν, Μπράβο στον άνθρωπο που το διέδωσε και μακάρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Don_Pasquale Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 δεν θελω να φανω κακος.. αλλα πως γινεται να ξεχασεις μια ολοκληρη κιθαρα μεσα σε ενα ταξι?!?!?! Κάποτε, πριν 10 χρόνια περίπου, μίλαγα με έναν φίλο που πέτυχα πεζός σε ένα στενό στα Πατήσια. Ακούμπησα την κιθάρα μου στην είσοδο πολυκατοικίας που ήταν στο σημείο που κουβεντιάζαμε. Τα παμε, χαιρετηθήκαμε, πήγα σπίτι, θυμάμαι έκανα ένα μπάνιο, έφαγα, και έκατσα να λιώσω στην TV. Είχαν περάσει σχεδον 6 ώρες όταν κατάλαβα οτι είχα γυρίσει χωρίς την κιθάρα!!!! Έφυγα σαν τρελός, πήγα στο σημείο, και ήταν ακόμα εκει όπως την είχα αφήσει... απίστευτη ανακούφιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 δεν θελω να φανω κακος.. αλλα πως γινεται να ξεχασεις μια ολοκληρη κιθαρα μεσα σε ενα ταξι?!?!?! ...αν είσαι πίτα???? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Κάποτε, πριν 10 χρόνια περίπου, μίλαγα με έναν φίλο που πέτυχα πεζός σε ένα στενό στα Πατήσια. Ακούμπησα την κιθάρα μου στην είσοδο πολυκατοικίας που ήταν στο σημείο που κουβεντιάζαμε. Τα παμε, χαιρετηθήκαμε, πήγα σπίτι, θυμάμαι έκανα ένα μπάνιο, έφαγα, και έκατσα να λιώσω στην TV. Είχαν περάσει σχεδον 6 ώρες όταν κατάλαβα οτι είχα γυρίσει χωρίς την κιθάρα!!!! Έφυγα σαν τρελός, πήγα στο σημείο, και ήταν ακόμα εκει όπως την είχα αφήσει... απίστευτη ανακούφιση. Πω πω, μόνο που το διάβαζα αγχώθηκα.. Είμαι και γω ξεχασιάρης, και καταλαβαίνω πως είναι αυτά, αλλά δεν θέλω ποτέ να βρεθώ σε μια τέτοια περίπτωση! http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 δεν θελω να φανω κακος.. αλλα πως γινεται να ξεχασεις μια ολοκληρη κιθαρα μεσα σε ενα ταξι?!?!?! Πολύ εύκολα, και απορώ πώς δεν μου έχει τύχει ακόμα... Γι' αυτό, όποτε είμαι πιωμένος κρατάω την κιθάρα στα πόδια μου, και δεν την βάζω στο πορτμπαγκάζι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση