Suede Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Φάση που δεν μου συνέβη εμένα, αλλά σε μπάντα φίλων μου: Live εμφάνιση πρόπερσι στην Πολυτεχνειούπολη πάνω στου Ζωγράφου, το live να πηγαίνει κατά διαόλου: Ξεβιδώνεται η μπότα, το stand του mic του κιθαρίστα που έκανε backing, ομοίως το stand των πλήκτρων να φλερτάρει ψιλοεπικίνδυνα με το έδαφος, να μην ακούει κανένας μα κανένας τον άλλον, και με τέτοιες συνθήκες κουτσά στραβά βγαίνει το setlist ως το τελευταίο τραγούδι (Whole Lotta Love) που όλως περιέργως βγαίνει καλά. Και στα μισά γίνεται το θεϊκό: Ένας παππούς της περιοχής του Ζωγράφου που γυρίζει κάθε απόγευμα κατά τις 6 στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης, φτάνει στον χώρο, και ατάραχος πάει παίρνει το μικρόφωνο, αρχίζει να μας λέει τον πόνο του για την γυναίκα του που πέθανε... Το κοινό να θέλει να γελάσει γιατί το θέαμα είναι φοβερά τραγελαφικό (δεν ξέραμε ποιος τα είχε πιο χαμένα, η μπάντα ή ο παππούς) αλλά να μην γελάει κανείς επειδή τον λυπάται... Με τα πολλά ο τραγουδιστής παίρνει πίσω το μικρόφωνο και το τραγούδι συνεχίζει... Αλλά ο παππούς τι απέγινε; Πήγε πίσω απ'την σκηνή και χόρευε τσάμικο με το καπέλο του στον ρυθμό του τραγουδιού... Ρε αυτος ο παππους μας επισκεπτεται αρκετα συχνα στη σχολη μου στο Πολυτεχνειο..Φωναζει ''Γεια σας εγγονακια μου,πηγα και αφησα ενα λουλουδι στο ταφο της γυναικας μου και ηρθα να σας δω''?Μην τον λυπασαι καθε φορα που περναει μεσα στη τρελη χαρα ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nognir Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Μες στην τρελή χαρά είναι γιατί τα έχει χάσει, μην μου πεις πως δεν το πήρες χαμπάρι... Υ.Γ: Τι σχολή είσαι; Εγώ είμαι ΗΜΜΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 ..και μπαινει στη βιβλιοθηκη του ΕΜΠ , μεσα στην ησυχια και φωναζει αυτο που λετε... καμια φορα σε πιανει απ το χερι και στο λεει προσωπικα. τι να κανεις, ο ανθρωπος τα εχει χαμενα δυστυχως. https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Μες στην τρελή χαρά είναι γιατί τα έχει χάσει, μην μου πεις πως δεν το πήρες χαμπάρι... Υ.Γ: Τι σχολή είσαι; Εγώ είμαι ΗΜΜΥ ''Συναδελφος'' ειμαι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Φάση που δεν μου συνέβη εμένα, αλλά σε μπάντα φίλων μου: Live εμφάνιση πρόπερσι στην Πολυτεχνειούπολη πάνω στου Ζωγράφου, το live να πηγαίνει κατά διαόλου: Ξεβιδώνεται η μπότα, το stand του mic του κιθαρίστα που έκανε backing, ομοίως το stand των πλήκτρων να φλερτάρει ψιλοεπικίνδυνα με το έδαφος, να μην ακούει κανένας μα κανένας τον άλλον, και με τέτοιες συνθήκες κουτσά στραβά βγαίνει το setlist ως το τελευταίο τραγούδι (Whole Lotta Love) που όλως περιέργως βγαίνει καλά. Και στα μισά γίνεται το θεϊκό: Ένας παππούς της περιοχής του Ζωγράφου που γυρίζει κάθε απόγευμα κατά τις 6 στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης, φτάνει στον χώρο, και ατάραχος πάει παίρνει το μικρόφωνο, αρχίζει να μας λέει τον πόνο του για την γυναίκα του που πέθανε... Το κοινό να θέλει να γελάσει γιατί το θέαμα είναι φοβερά τραγελαφικό (δεν ξέραμε ποιος τα είχε πιο χαμένα, η μπάντα ή ο παππούς) αλλά να μην γελάει κανείς επειδή τον λυπάται... Με τα πολλά ο τραγουδιστής παίρνει πίσω το μικρόφωνο και το τραγούδι συνεχίζει... Αλλά ο παππούς τι απέγινε; Πήγε πίσω απ'την σκηνή και χόρευε τσάμικο με το καπέλο του στον ρυθμό του τραγουδιού... ;D ;D ;D Κι εγώ εκεί ήμουν και το είχα δει όλο το σκηνικό! ''Συναδελφος'' ειμαι ;) me 2 ΗΜΜΥ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Έλα ρε....Αυτός ο παππούς είναι cult τύπος της πολυτεχνειούπολης....Τον εχω πετύχει κλασσικά στην σχολή , αλλά το καλύτερο είναι στην βιβλιοθήκη όπου τα έχωνε με την ησυχία του... ;D ;D Και έγω HMMY btw Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Έλα ρε....Αυτός ο παππούς είναι cult τύπος της πολυτεχνειούπολης.... και όχι μόνο! όλου του Ζωγράφου... :o ps: σα πολλοί ntua-ers δε μαζεύτηκαμε στο noiz ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 και όχι μόνο! όλου του Ζωγράφου... :o ps: σα πολλοί ntua-ers δε μαζεύτηκαμε στο noiz ;D Αφου δεν εχουμε σχολες τι να κανουμε και εμεις στο noiz μαζευτηκαμε.. ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nognir Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Αφού το forum της σχολής μας έχει καταντήσει gtp... Αρκετά με τα offtopic συνάδελφοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nognir Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Να'μαστε εδώ οι καμένοι ηλεκτρολόγοι... Στο δικό μας Cafe... Έναν διπλό μέτριο capuccino παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση