panka Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2005 perimene ap'oti xero h vht vgazei ena preamp.kalo tha htan na to perimeneis afou logika tha einai k matched me ton teliko sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2005 Το Valvulator EINAI VHT :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2005 Δεν θα με ακούσεις μάλλον, αλλα κάνε τον κόπο και υπολόγισε στα υπόψιν τα Quad και Studio Pre της Boogie. To Valvulator είναι καλό, αλλά δεν είναι all around (είναι οικονομικό αλλά δεν είναι Triaxis όσον αφορά στην ποιότητα). Κάποτε συζητάγαμε πολύ καιρό για το GP-100 και νομίζω πως θυμάμαι τα γούστα σου. Μην βιαστείς και κυρίως μην αφήσεις ουσιαστικές επιλογές εκτός της "λίστας" σου !! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ φιλαράκια για το feedback, με το που έχω νέα θα ενημερώνω το post. Μέσα στη βδομάδα μάλλον θ' ακούσω το valvulator. Silot το σίγουρο είναι οτι δε θα βιαστώ και πως όλες τις απόψεις τις ακούω και ειδικά από άτομα με εμπειρία όπως εσύ. Σε τέτοιες φάσεις που ψάχνομαι και προβληματίζομαι, θυμάμαι το ξεκίνημά μου: έπαιζα με μια Yamaha RGX κάτι και έναν ARIA combo και ήμουν ευτυχισμένος και χωρίς αναστολές! Και που να δείτε έκπληξη όταν είχα πάρει το Shred master! Δεν είχε κανένας στον κόσμο πιο ωραίο ήχο από εμένα... Cheers!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση