frunobulax Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Έχω εδώ και χρόνια, παρατημένο να σαπίζει σε ενα πατάρι έναν αγνώστων στοιχείων ενισχυτή (κεφαλή). Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που γραφει: EKO super duke - made in Recanati italy Την μόνη φορά που τον χρησιμοποιησα, ακούστηκε πάρα πολυ χαμηλά και με χτύπαγε ρεύμα απο την κιθάρα!!! δεν ξανασχολήθηκα λοιπον, παρά μονο μια φορά πέρσι που έβγαλα τις λάμπες του για να δω τι είναι. Ειναι τέσσερις EL84 μάρκας Εdicron και δύο προενισχύτριες Philips ECC83 Έπιασα λοιπον κατσαβίδι σήμερα και τον έλυσα, μπας και κάποιος σχετικός εδώ στο νόιζ ξέριε να μου πεί τι είναι, πότε περίπου φτιάχτηκε, αν έχει νόημα η επισκευή του ή να τον "στείλω"!!! Παραθέτω φώτος απο την διαδικασία του ανοίγματος και απο την τρελή σκόνη!!! Μου αρέσει που τα λέει όλα στα ιταλίκά!! Alti και Medi-Bassi (ένα κουμπί για τα δύο!!!). Το καλύτερο είναι που αντί για on-off έχει Si-No!!!!!!!!!!! Κάποιος έγραψε κάτι εδώ με μολύβι... τι να σημαίνει?! Βουαλά!! Αυτά.... αν κάποιος ξέρει κάτι, ας το πει!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Φανταστικος ενισχυτης για...ζαρντινιερα... ;D επισης μπορει ανετα να χρησιμοποιηθει και ως βαση για τηλεορασης,σιδερωστρα αλλα και απλωστρα ρουχων...οτι και να κανεις ΜΗ συνδεσεις την κιθαρα σου με αυτο το πραμα γιατι σε θελουμε.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Φανταστικος ενισχυτης για...ζαρντινιερα... ;D επισης μπορει ανετα να χρησιμοποιηθει και ως βαση για τηλεορασης,σιδερωστρα αλλα και απλωστρα ρουχων...οτι και να κανεις ΜΗ συνδεσεις την κιθαρα σου με αυτο το πραμα γιατι σε θελουμε.... ;) ;D ;D ;D ;D ;D πέταμα δηλαδή!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 http://www.fetishguitars.com/mrt/index.html εδω εχει καποια στοιχεια... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 http://www.fetishguitars.com/mrt/index.html εδω εχει καποια στοιχεια... Έψαξα νωρίτερα, αλλά αυτό δεν το βρήκα...! thanks! Πάντως αυτό που αναφέρει ο κατάλογος του 1967 πως είναι 100 βατ, δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό... με δυο EL μόνο........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Transparent_criminal Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 πέταμα δηλαδή!!!! Άν σκοπεύεις να τον πετάξεις τον θέλω εγώ. Χωρίς πλακα. "ΛΕΤ ΔΕΑΡ ΜΠΙ ΡΟΚ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ στους γαμπρούς...... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Ναι κι εγω δε θα ελεγα οχι! Ισα ισα που τον επαιρνα και τρεχοντας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Παίδες, όταν λεω πέταμα δεν κυριολεκτώ!!! είναι και αντιοικολογικό!!! εννοώ οτι στην περίπτωση που δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του, είτε να τον κρατήσω ως διακοσμητικό (!) είτε να τον δώσω σε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί μαζί του (για practice στο customizing) ίσως σαν ανταλλαγή σε κάτι.... τώρα μοιαζει λίγο με αγγελία αυτό, οπότε ας μείνουμε στο θέμα του αν είναι κάτι αυτό το μηχανήμα, αν υπάρχουν πληροφορίες και αν φτιάχνεται!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Παίδες, όταν λεω πέταμα δεν κυριολεκτώ!!! είναι και αντιοικολογικό!!! εννοώ οτι στην περίπτωση που δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του, είτε να τον κρατήσω ως διακοσμητικό... Πονηρουλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση