STUDIOM13 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann?μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll: Όσες θέλουν τα ελληνικά ταχυδρομεία ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann?μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll: Όσες θέλουν τα ελληνικά ταχυδρομεία ! :) Ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα......αν και εμενα απο την μερα που μου τα στειλανε μου ηρθανε σε 2 μερες .....συνολικα 15 μερες ομως μετα την παραγγελια γιατι αργησαν παρα πολυ να παρουν τα λεφτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Εμένα έκαναν 2 βδομάδες χωρίς τέτοιες καθυστερήσεις :? Δουλειά των ΕΛΤΑ;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann?μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll: Όσες θέλουν τα ελληνικά ταχυδρομεία ! :) ακριβως απο 7 εως 50(!!!!) μερες (μια φορα παρελαβα 2 Μαρτιου δεμα που "καθονταν" στο τοπικο μου γραφειο απο το Γεναρη :twisted: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Να ρωτήσω και εγώ κάτι (δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από τον Τόμαν). Ο Τόμαν δεν δίνει τη δυνατότητα αποστολής με UPS ή άλλο παρόμοιο φορέα; Είναι υποχρεωτικό να περιμένει κανείς τα ελληνικά ταχυδρομεία; Το ξέρω ότι για κιθάρες, πιάνα και άρπες δεν συμφέρει κάτι τέτοιο (λόγω του βάρους) αλλά για καμιά κονσολίτσα ή λογισμικό (που θα ενδιέφερε εμένα) δεν θα ήταν καλύτερη η UPS; Ενημερώστε με παρακαλώ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά παρακολουθώ την συζήτηση από μακριά, αλλά... Δεν είναι δυνατόν για κάθε τι που δεν πάει ρολόι να φταίνε όλοι οι άλλοι κρίκοι της αλυσίδας μόνο. Τα ταχυδρομεία οι μεταφορικές, τ' αεροπλάνα κλπ, κλπ. Προσωπικά είχα μια αρνητικότατη εμπειρία πρόσφατα. Δεν θα επεκταθώ. Απλά επιστώ την προσοχή σας. Κανείς μας δεν πρέπει να βάζει το χέρι του στη φωτιά για κάποιον άλλον. Και θα έλεγα ότι αν δεν ελέγχονται όλοι οι έμποροι με όποιοδήποτε τρόπο μπορεί να γίνει αυτό πχ μέσα σε αυτό το forum, μπορεί να βρεθούμε προ δυσαρέστων εκπλήξεων. Γι αυτό αν κάτι πάει στραβά το φωνάζουμε εδώ. Και όσο καλός μπορεί να είναι ο Γιώργος στο εν λόγω μαγαζί, να θυμάστε ότι δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι (managers κλπ) εκεί είναι το ίδιο. Φυλάμε τα ρούχα μας για νά'χουμε τα μισά. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Προσωπικά είχα μια αρνητικότατη εμπειρία πρόσφατα. Δεν θα επεκταθώ. Απλά επιστώ την προσοχή σας. Yameth πιστεύω ότι θα μας βοηθούσες όλους αν μας έλεγες κάτι παραπάνω! Στο κάτω-κάτω εδώ και καιρό "θάβουμε" ανελέητα τα κακώς κείμενα των ελληνικών μαγαζιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε θα πρέπει να το κάνουμε και για άλλα, μη εγχώρια μαγαζιά, έτσι ώστε να προσέχουμε και οι υπόλοιποι! Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Προσωπικά είχα μια αρνητικότατη εμπειρία πρόσφατα. Δεν θα επεκταθώ. Απλά επιστώ την προσοχή σας. Yameth πιστεύω ότι θα μας βοηθούσες όλους αν μας έλεγες κάτι παραπάνω! Στο κάτω-κάτω εδώ και καιρό "θάβουμε" ανελέητα τα κακώς κείμενα των ελληνικών μαγαζιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε θα πρέπει να το κάνουμε και για άλλα' date=' μη εγχώρια μαγαζιά, έτσι ώστε να προσέχουμε και οι υπόλοιποι! Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο![/quote'] Συμφωνώ και γω με τον elavd! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 τελικα πηρε 10 εργασημες μερες στα ΕΛΤΑκαι (...η παγιδα) παραλαβη μονο 10-2 κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 τελικα πηρε 10 εργασημες μερες στα ΕΛΤΑκαι (...η παγιδα) παραλαβη μονο 10-2 8O Δεν μπορεί κάποιο λάθος κάνεις εγώ μια φορά είχα παραλάβει και 8 παρά το πρωί! Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση