george210 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΟΜΑΝΝ ΜΕ VIZA SILVERSTAR (ΑΓΡΟΤΙΚΗ) ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΜΑΙΛ ΣΕ GREEKLISH ΚΑΠΟΙΟΣ GEORGE ANGELOPOYLOS ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ...ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΡΚΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 Ετσι ειναι το συστημα, και σε μενα ετσι εκαναν ..Πάντως μη φοβάσε ειναι ολα OK! χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
decadence Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 Φίλε George210, Ζητάνε φωτοτυπία της κάρτας και κάποιου πρόσφατου λογ/μου σου, ώστε να διασφαλίσουν ότι είναι όντως δική σου η πιστωτική και δεν έκλεψες πχ το νούμερο μέσω internet. Το ίδιο έγινε και σε μένα, κανένας λόγος ανησυχίας :D Καλή αγορά :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 Και ο Γιώργος είναι ΕΓΓΥΗΣΗ!!! Scan-αρε την πιστωτική και κρύψε τα μεσαία νούμερα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δουν τα πρώτα 4 και τα τελευταία 4 για να επιβεβαιώσουν μεγάλες παραγγελίες (νομίζω άνω των 700 ευρώ...) ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george210 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 ευχαριστω παιδια...γιατι τρομαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Γεια χαρά παιδιά ,μπορεί κάποιος να μου πει αν παραγγείλεις κάτι απο Thomann αν σου κόβουν τιμολόγιο.. (Ξέρω οτι θα μπορούσα να ρωτήσω τους ίδιους αλλά τετοια ωρα ειναι δύσκολο) :roll: χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Δεν έχει έρθει ποτέ εκτός από το χαρτι του ταχυδρομείου κάτι που μοιάζει απόδειξη ή τιμολόγιο , μάλον πρέπει να συνεννοηθείς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο για κάτι τέτοιο, και επειδή είναι άλλη Χώρα (ας είναι της Ενωσης) δεν ξέρω τι υσχύει για την Ελληνική Εφορία, αν δηλαδή το κάνουν δεκτό ως έξοδο, (ή χρειάζεται συστηματικές εισαγωγές για να τα δικαιολογούν, δηλαδή να έχεις δηλώσει ότι κάνεις εισαγωγές από συγκεκριμμένα κράτη) θέλει πάντως ψάξιμο :roll: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Ολα τα δεματα συνοδευονται απο αναλυτικο τιμολογιο/δελτιο αποστολης. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 σωστα , και αμα θελεις σου το στελνουν και σε .pdf (εμενα ου φανηκε χρησιμο) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann? μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll: κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση