Προς το περιεχόμενο

Marshall 2266C Vintage Modern. Απόψεις;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τολμω να πω οτι ...αγνοουσα την υπαρξη αυτων των ενισχυτων  :-[ , αλλα βλεπω οτι ειναι αρκετα ενδιαφεροντες.

Και καλα κανεις  ;D ;D

Τον πουλησα εγω 700 ευρω, και ο φιλος που τον πηρε τον εδινε 600 ευρω.

Για την κεφαλη το ειπα.

http://www.thomann.de/gr/marshall_2466_vintage_modern.htm?sid=cd2c7c742ab5fc22d0384318f9165e6d

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και καλα κανεις  ;D ;D

Τον πουλησα εγω 700 ευρω, και ο φιλος που τον πηρε τον εδινε 600 ευρω.

Ελα ρε.Κ οτι ελεγα οτι τον ειχα πετυχει στο σπιτι σου..!

5 long years

Κατα την προσωπική και ταπεινή μου άποψη οι stock Marshall διακρίνονται κυρίως σε δύο κατηγορίες.

α) Αυτοί που όσο τους "ανοίγεις" ακούγονται καλύτερα (pre '84 models)

β) Αυτοί που όσο τους "ανοίγεις" ακούγονται χειρότερα (post '84 models)

όσο για τα reissue της Marshall ισχύει αυτό που (τελείως παραδόξως και ηλιθίως) ισχύει για όλα τα reissue από καταβολής μουσικού εξοπλισμού - Αυτοί που τα βγάζουν είναι σαν να έχουν ορκιστεί οι επανεκδόσεις τους να μην μοιάζουν σε τίποτα με τα original που οι ίδιοι κάποτε έφτιαξαν.

Αυτα ειπε ο φιλος Κωστας  8)

Πάρε τηλ στα Bon Studio (2310947676) και ζήτα να μιλήσεις με τον κ. Παπασταύρου να σου πει. Μην βασιστείς σε τίποτα άλλους γιατί μια φορά τραβήχτηκα ως εκεί για να διαπιστώσω ότι δεν είχαν τον ενισχυτή που ήθελα αλλά ένα JCM 2000  :o

Αλλά και να μην τον έχουν εκεί αν θέλεις να τον ακούσεις μπορεί να τον φέρουν από Αθήνα.

Thanks!

wood matters

το θεμα του καθαρου με βολευει καθοτι 7εndεr_ακιας απο τα γενοφασκια μου (παρολο που ο πρωτος "δικος μου" ενισχυτης ηταν ...Marshall), οποτε δεν παω ποτε σε πολυ βρωμερες καταστασεις.

Τωρα το θεμα του οτι μεχρι το 5 παιζει καλα και μετα χαλαει, επισης με ψιλοβολευει καθοτι παιζω στο σπιτι...

ο μονος τροπος να βγαλω ακρη ειναι η κατ' ιδιαν δοκιμη. (οπως παντα αλλωστε)

wood matters

Κατα την προσωπική και ταπεινή μου άποψη οι stock Marshall διακρίνονται κυρίως σε δύο κατηγορίες.

α) Αυτοί που όσο τους "ανοίγεις" ακούγονται καλύτερα (pre '84 models)

β) Αυτοί που όσο τους "ανοίγεις" ακούγονται χειρότερα (post '84 models)

όσο για τα reissue της Marshall ισχύει αυτό που (τελείως παραδόξως και ηλιθίως) ισχύει για όλα τα reissue από καταβολής μουσικού εξοπλισμού - Αυτοί που τα βγάζουν είναι σαν να έχουν ορκιστεί οι επανεκδόσεις τους να μην μοιάζουν σε τίποτα με τα original που οι ίδιοι κάποτε έφτιαξαν.

δυστυχως ή ευτυχως εχεις δικιο, Ω φφμακη!  ;D

Αλλα ο εν λογω δεν "το παιζει" reissue. Τουλαχιστον "στα ισια".

αυτος ειναι και ο λογος που σκαω να δοκιμασω απο κοντα τον Princeton Reverb RI γιατι λενε οτι παιζει πολυ καλα, αλλα ποιον να πιστεψεις περα απο τα δικα σου αυτακια?

wood matters

Τα τελευταια 2 χρονια περασανε 10 Marshall απο το σαλονι μου.

Για να μην πω ποια ειναι μαπα, κατα την αποψη μου παντα μπορει να κανω και λαθος  ;)

Μου αρεσε πολυ ο JCM 800 (2203) 1981, o JCM Slash & o 30th Anniversary 6100.

το θεμα του καθαρου με βολευει καθοτι 7εndεr_ακιας απο τα γενοφασκια μου (παρολο που ο πρωτος "δικος μου" ενισχυτης ηταν ...Marshall), οποτε δεν παω ποτε σε πολυ βρωμερες καταστασεις.

Τωρα το θεμα του οτι μεχρι το 5 παιζει καλα και μετα χαλαει, επισης με ψιλοβολευει καθοτι παιζω στο σπιτι...

ο μονος τροπος να βγαλω ακρη ειναι η κατ' ιδιαν δοκιμη. (οπως παντα αλλωστε)

Στο σπιτι ρε'συ δεν θα τ'ανοιξεις πανω απο το 2! Τσεκαρε τον παντως αφου παιζεις clean θα σου αρεσει.

Για τους υπολοιπους γκαζοφωνιαδες μακρια απο δαυτον!

5 long years

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου