Kostas-5150 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάντως σε G-400 Gothic έχω βάλει το κλασσικό σετάκι EMG και απογειώθηκε η κιθάρα. Nαι ναι συμφωνω. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Nαι ναι συμφωνω. Και μάλιστα με 18V τάση..... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Και μάλιστα με 18V τάση..... ;) Φαρμακι 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Madara Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Εσείς οι δύο όπου ακούσετε EMG τρέχετε έτσι??? :P ρε σεις, όπως το πάτε θα δεν θα την αγγίξει τη Les Paul... ;D (Off topic: πάω κι εγώ για ένα σετάκι EMG μετά τα χριστούγεννα!!! καιρός να αποχαιρετήσω τον ΤΒ-6, αν και όχι ολοκληρωτικά, μιας και θα πάει αλλού) Gibson Les Paul Goth: Dream guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Αμάν πιά με τους EMG, κάφροι, α κάφροι. :P LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Αμάν πιά με τους EMG, κάφροι, α κάφροι. :P E όχι και κάφροι.... :D :D :D :D :D Φίλε Κώστα τι παρατήρησα??? προχώρησε η κυρία στην μπανάνα??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 εγω θα 'λεγα κατι σε WCR Darkburst bridge και Crossroads neck, ενα RS Kit, ενα αξιοπρεπες stoptail/bridge και ενα κοκαλο nut και κρατα τα υπολοιπα λεφτα γιατι η Gibby θα μεινει στο ραφι... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
selfservice Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Ενταξει με πεισατε... :PΘα βαλω emg...καλυτερα να εχω μια κιθαρα και για τις καφριλες μου... ;D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν πάρεις setaki να προτιμήσεις 85/85 και πάντα στα 18v. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε Κώστα τι παρατήρησα??? προχώρησε η κυρία στην μπανάνα??? Καταπιε κ τα κουκουτσια 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση