thanasis b Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξερω αν εχουν πεσει στην αντιληψη σας τα λεγομενα οργανα αερας κοπανιστος αλλα εχουν πολυ πλακα και χαβαλε!! εχω παραγγειλει ηδη ενα air drum το οποιο λογικα θα ερθει αυριο ..οποτε αναμεινατε εντυπωσεις. αποτελειτε απο δυο μπαγκετες μποτα και hi hat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ειναι απιστευτα!!!!! παιζω και οταν χε##ω!!! ειναι φοβερα.. μπορουν να χρησιμοποιηθουν ανετα απο εμπειρο ντραμιστα για εξασκηση στην εξοχη.. η στην παραλια καθως απολαμβανει την φραπεδια του.!!! παρε και εσυ ενα ..μπορεις!! http://www.ouaou.gr/html_prod/prod_4397.html μονο 35 ευροο!!! yeahhhh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 wow! Τί ακριβώς παίζει? Έχουν αισθητήρες οι μπαγκέτες και είναι σαν να έχεις ολόκληρο drum set μπροστά σου? Για τη μπότα, τί βαράς? Και ο ήχος από που βγαίνει? νομίζω πως βρήκα τι δώρο χριστουγέννων θέλω από τον Αι-Βασίλη :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον εχει αισθητηρες και ειναι σαν να εχεις ντραμ σετ μπροστα σου.. για την μποτα και το hihat εχει δυο αισθητηρες που μπενουν στα παπουτσια.. εχει και διαφορους ηχους ο ηχος βγαινει απο εναν μικορ ενισχυτακο που ειναι στην μεση του τυπου στο βιντεο... παιδια ειναι φοβερο μπορεις να παιζεις και στα φαναρια στο αμαξι!!90χαα0χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση