Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Τι λέτε βρε...αθεόφοβοι? :D Είναι που είναι εμπροσθόβαρη, άμα μπει Superfunk-approved παχιό μπράτσο θα γίνει ανπαίχταμπλ τελείως. Εδώ που τα λέμε, για συγκρίνεται το πάχος του σώματος με το πάχος του μπράτσου. Το...χοντρύνατε το πράγμα :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξερω καρδια μου ...εδω και χρονια ασχολουμαι μονο με ΣΟΒΑΡΕΣ κιθαρες ;D ;D (δηλ. Fender) και δεν ξερω τις εξελιξεις στο πεδιο των SG στυλ κιθαρων.. ;D ;D ;D εξω απο την πλακα τωρα οι παλιες Les Paul special & SG Special ειχαν σοβαρα μπρατσα ,το προβλημα ειναι οτι κανουν πανω απο 10 χιλιαρικα πια.. ;) Αυτές που φτιάχνει ο Lollar είναι επίσης... καλαμάκια? δεν ξερω,μπορεις φανταζομαι να του στειλεις e-mail. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Τι λέτε βρε...αθεόφοβοι? :D Είναι που είναι εμπροσθόβαρη, άμα μπει Superfunk-approved παχιό μπράτσο θα γίνει ανπαίχταμπλ τελείως. Εδώ που τα λέμε, για συγκρίνεται το πάχος του σώματος με το πάχος του μπράτσου. Το...χοντρύνατε το πράγμα :D ;D ;D ;D ;D De gustibus βεβαίως, εμένα φαντάσου ότι είναι φετίχ μου η SG, από τα παιδικά μου χρόνια, αλλά δεν μπορώ να αντέξω την ανισορροπία του neck καθώς και το πάχος του (ή έλλειψη αυτού). Θα ήθελα κάτι σαν το wide-fat της PRS ιδανικά... Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Με 2000 ευρω βρισκεις εδω κατι κιθαρες, που χτυπανε Gibson SG των 10.000 ευρω. http://www.hailwood-guitars.de/assets/s2dmain.html?http://www.hailwood-guitars.de/00000099e21107c17/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Τι λέτε βρε...αθεόφοβοι? :D Είναι που είναι εμπροσθόβαρη, άμα μπει Superfunk-approved παχιό μπράτσο θα γίνει ανπαίχταμπλ τελείως. Εδώ που τα λέμε, για συγκρίνεται το πάχος του σώματος με το πάχος του μπράτσου. Το...χοντρύνατε το πράγμα :D Συμφωνώ ω Τελετάρχα. 'Ενα απ'τα χαρακτηριστικά των SG είναι ότι γίνεται αυτόματα δεύτερο δέρμα σου. Αν θέλαμε ρόπαλα θα είχαμε δώσει εξετάσεις για αστυνομικοί. :P τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
slowhand Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Κρινοντας παντως απο οσες sg std εχει τυχει να παιξω,το μπρατσο τους δειχνει(η τουλαχιστον δινει αυτη την αισθηση) καπως πιο chunky απο το 60's slim taper που απανταται στις lp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Δεν φημίζονται για την ποιότητά τους οι 70's SG. To ότι είναι 70's δεν την κάνει καλύτερη, το αντίθετο, η πρώτη ειδικά 5ετία έχει πολλές πατάτες!!! On topic, η δική μου 71 SG έχει πολύ λεπτό λαιμό και δεν μοιάζει σε τίποτα με τις σημερινες. Θα ηθελα να σε διορθωσω, την δεκαετια 1980 οι κιθαρες ηταν κακης ποιοτητας και οχι την δεκαετια 1970. Συγκεκριμενα απο 1984 εως 1988 που η Gibson αλλαξε εργοστασιο και διοικηση με αποτελεσμα να φτιαχνονται με οτι υλικο υπηρχε διαθεσιμο. Τρανταχτο παραδειγμα ειναι οτι οι Sg's εκεινης της περιοδου απο 1984 εως και 1996, ειχαν πολλες ιδιαιτεροτητες βλεπε moog systems, χωρις pickguards, floyd rose types, κλπ. κλπ. Επιμενω οτι περα απο την χρυση δεκαετια 1960 οπου το κοστος αγορας SG ισοδυναμη με αγορα αυτοικινητου, η καλυτερη λυση ειναι SG δεκαετιας 1970-1981 οπου οι τιμες ειναι σαφως πιο προσιτες.. σε καινουργιες θα προτεινα VOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Κατανοω οτι υπαρχουν fenderακιδες, χοντρομπρατσακιδες, καλαμακιδες και κλπ κλπ, αλλα εχω την εντυπωση οτι η συζητηση θα πρεπει να παραμεινει σε σχεση με τις ιδιαιτεροτητες της SG και να βοηθησουμε τον συνφορουμιτη μας. Η αισθηση μου ειναι οτι δεν ειναι ιδιαιτερα εμπροσθόβαρες κιθαρες αλλα αρκετα ισοροπημενες. μα ακομα και αν ειναι για καποιους ως αισθηση εμπροσθόβαρες ,ειναι τοσο ελαφριες που ουσιαστικα δεν κουραζουν καθολου παιχτικα. anyway my 2cent.. Oτι αφορα τους μαγνητες εδω ειναι μεγαλη συζητηση και πιθανον τελικα να ειναι ΠΑΡΑ πολυ υποκειμενικο τι ειναι καλυτερο απο κατι αλλο (οτι αφορα τις SG). για να μην το ξεχασω, το μπρατσο της SG Angus Young δεν ειναι custom αλλα ακριβες αντιγραφο της SG 69' που εχει ο Angus. επαναλαμβανω οτι στα λεφτα που διαθετει ο φιλος υπαρχουν επιλογες καλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 στα 70s (oταν η Gibson αρχισε να υφισταται τις "συνεπειες" απο την αγορα της απο την NORLIN το 1969) οντως η ποιοτητα των Gibson Les Paul oι οποιες απο το 74 & μετα φτιαχνονταν στο νεο εργοστασιο στο Nashville (οπου και τελικα μετακομισε η εταιρεια το 84 οταν ξανα-εξαγοραστηκε) ειναι "χαμηλη" (& ακομα και αν "παιζουν" καλα κατασκευαστικα ειναι "φτιαγμενες με λαθος συνταγη") τα αλλα μοντελλα "παιζουν" απο πολυ καλα εως μετρια,κατα την ταπεινη μου γνωμη η σημερινη VOS σειρα της Gibson παταει κατω οτιδηποτε εχει φτιαξει η Gibson απο το 72 και μετα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Κατανοω οτι υπαρχουν fenderακιδες, χοντρομπρατσακιδες, καλαμακιδες και κλπ κλπ, αλλα εχω την εντυπωση οτι η συζητηση θα πρεπει να παραμεινει σε σχεση με τις ιδιαιτεροτητες της SG και να βοηθησουμε τον συνφορουμιτη μας. Νομίζω ότι παρεξήγησες. Το παληκάρι δεν ρωτάει ποια SG είναι πιο καλή, ρωτάει ποια έχει παχύ μπράτσο (ακριβής απάντηση: καμμία). Προφανώς δεν είναι κάτοχος ή φανατικός της SG, αλλιώς δεν θα τον απασχολούσε. Οι απαντήσεις που δόθηκαν λοιπόν δεν είχαν σκοπό να "μειώσουν" την SG (για μένα μια συμπαθητική κιθάρα όπως είπα) αλλά να τον ενημερώσουν ώστε να μην καταλήξει με μια κιθάρα που δεν θα τον βολεύει στο παίξιμο. Όσο για τον αν είναι εμπροσθόβαρη η SG, λυπάμαι, αλλά είναι... (όσες έχω παίξει εγώ τουλάχιστον) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση