Προς το περιεχόμενο

Αγορά ηλεκτρονικής ντραμς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι νέος στο ίντερνετ αλλά παλιός ντράμερ!

Σκέφτομαι να αγοράσω μια ηλεκτρονική ντραμς (MILLENIUM MPS-300/DM5 MESH SPECIAL SET από εδώ: http://www.thomann.de/gr/millenium_mps300dm5_mesh_special_set.htm?sid=047a1f6b81cfb9244aad44bf59989551). Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο; Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας; Η βασική απορία μου είναι αν είναι στέρεο, αν είναι μόνο και ποια είναι η διαφορά για παίξιμο στο σπίτι, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή στο Thomann τι ακριβώς συμβαίνει.

Το DM5 με το Ι/0 έχουν διαφορά; Αν έχω καταλάβει σωστά το Ι/0 θέλει υπολογιστή για να παίξει;

Τα σεταρίσματα και όλη η ιστορία για να στηθεί μαζί με ήχους και ευαισθησίες είναι δύσκολο ή μπορεί να γίνει και από έναν αρχάριο (στην ηλεκτρονική ντραμς, εννοώ!  ;D ).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Χάρηκα πολύ που βρήκα την παρέα σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλως ήρθες στην παρέα μας!

Είχα πάρει με ένα φίλο μου τα αντίστοιχα Alesis τα οποία κρατήσε πολύ λίγο καιρό γιατι πραγματικά δε μας πήγαινε το ηλεκτρικό σετ. Άν είχεις αποφασίσει οτι θες ηλεκτρικά drums έχε υπ όψην οτι θα χρειαστείς περισσότερα χρήματα απ ότι για ένα ακουστικό σετ. Τα συγκεκριμένα δεν μου άρεσαν καθόλου και σου προτείνω να δείς κατι καλύτερο. Τουλάχιστον να χει κάτι σαν μεμβάνη.... Το στήσιμο κτλ θα σου σπάσουν λίγο τα νεύρα αλλά δεν είναι κατι τραγικό. Στέρεο δεν ξέρω αν ήταν. Ελπίζω να βοήθησα!

Καλως ήρθες στην παρέα μας!

Είχα πάρει με ένα φίλο μου τα αντίστοιχα Alesis τα οποία κρατήσε πολύ λίγο καιρό γιατι πραγματικά δε μας πήγαινε το ηλεκτρικό σετ. Άν είχεις αποφασίσει οτι θες ηλεκτρικά drums έχε υπ όψην οτι θα χρειαστείς περισσότερα χρήματα απ ότι για ένα ακουστικό σετ. Τα συγκεκριμένα δεν μου άρεσαν καθόλου και σου προτείνω να δείς κατι καλύτερο. Τουλάχιστον να χει κάτι σαν μεμβάνη.... Το στήσιμο κτλ θα σου σπάσουν λίγο τα νεύρα αλλά δεν είναι κατι τραγικό. Στέρεο δεν ξέρω αν ήταν. Ελπίζω να βοήθησα!

Σε ευχαριστώ πολύ που αφιέρωσες το χρόνο σου για να μου απαντήσεις.  :)

Οι πληροφορίες σου μου είναι πολύ χρήσιμες, αν και για να πω την αλήθεια με πονοκεφάλιασαν πιο πολύ...  ???

Ακουστικό σετ έχω ήδη, αλλά επειδή μετακόμισα  σε καινούρια γειτονιά και δεν με ξέρουν θέλω κάτι πιο αθόρυβο!  ;D

Εσύ ασχολείσαι με αυτά;

Έχω δει και τα Roland TD-9. Είναι σούπερ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για μελέτη και για παίξιμο στο σπίτι.

Και εγώ είμαι στην ίδια φάση..Έχω ακουστικά drums αλλά θέλω ένα ηλεκτρικό set αποκλειστικά για μελέτη..

To Alresis Dm5 pro kit μου φαινόταν καλή περίπτωση μόνο για εξάσκηση κοντά στα 350 ευρώ.

Με ακουστικά μπορώ να ακούσω ή θέλει κάτι επιπλέον για να παίξει;

Μονο ακουστικά θέλει. Αφού έχετε ακουστικό σέτ γιατί δεν παίρνετε ένα σετ mutes να μελετάτε? Εγώ αυτό έχω κάνει...

Το Alesis μαζί με εγκέφαλο πρεπει νά χει γυρω στα 500-600 κ όχι 350 απ'οσο θυμάμαι.

παιδες

εχω το παραπανω σετ που αναφερετε.

βεβαια δεν ειμαι ντραμερ , και δεν το εχω ψαξει και πολυ ακομα.

εχει line out & headphones ...δεν θελεις pc

το ταμπουρο ειναι δυο περιοχων (στεφανι και κανονικο)

οι ηχοι του alesis ειναι αρκετα ικανοποιητικοι

τελος πολυ ευχαριστως οποιος ντραμερ γουσταρει μπορει να ερθει να τα δοκιμασει

και ετσι να τα στησω καλυτερα και να μαθω κατι και εγω  ;D

one more pls ....

Καλησπέρα,

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μετά από αρκετό ψάξιμο έβγαλα μια άκρη τι γίνεται γενικά, είχα και μια αναλαμπή και αποφάσισα ότι θα πάρω τελικά αυτό το σετ που αναφέρω στο πρώτο μήνυμα από το Thomann, παρ' ότι κάποια στιγμήν σκέφτηκα να πάρω τα Roland, που όμως είναι πολύ ακριβά για το σπίτι. Το σετ όπως θα το παραγγείλω μου βγαίνει γύρω στα 750 ευρώ, γιατί θα βάλω και δύο εξτρά πιατίνια. Θα συνδέσω το ένα από τα δύο εξτρά πιατίνια με ένα καλώδιο από το πιατίνι να βγαίνει δύο στο DM5, για να μου υποστηρίξει τον στερεοφωνικό ήχο (θα το χρησιμοποιήσω για ride).

Και εγώ είμαι στην ίδια φάση..Έχω ακουστικά drums αλλά θέλω ένα ηλεκτρικό set αποκλειστικά για μελέτη..

To Alresis Dm5 pro kit μου φαινόταν καλή περίπτωση μόνο για εξάσκηση κοντά στα 350 ευρώ.

Με ακουστικά μπορώ να ακούσω ή θέλει κάτι επιπλέον για να παίξει;

Μπορείς να παίξεις και με ακουστικά, αλλά αν έχεις ένα ηχοσύστημα που να δίνει έξοδο AUX μπορείς από το phones να το συνδέσεις εκεί πέρα και να ακούς μέσω του ηχοσυστήματος.

παιδες

εχω το παραπανω σετ που αναφερετε.

βεβαια δεν ειμαι ντραμερ , και δεν το εχω ψαξει και πολυ ακομα.

εχει line out & headphones ...δεν θελεις pc

το ταμπουρο ειναι δυο περιοχων (στεφανι και κανονικο)

οι ηχοι του alesis ειναι αρκετα ικανοποιητικοι

τελος πολυ ευχαριστως οποιος ντραμερ γουσταρει μπορει να ερθει να τα δοκιμασει

και ετσι να τα στησω καλυτερα και να μαθω κατι και εγω  ;D

Υπολογίζω να τα παραγγείλω πριν την Πρωτοχρονιά, για να τα έχω την εβδομάδα των Φώτων, οπότε ό,τι ανακαλύψω θα το γράψω για να το δεις. Χωρίς να ξέρω να το κάνω, μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ και να βρεις ό,τι ήχους θέλεις και σου αρέσουν, για να τους φορτώσεις στο Alesis.

Μονο ακουστικά θέλει. Αφού έχετε ακουστικό σέτ γιατί δεν παίρνετε ένα σετ mutes να μελετάτε? Εγώ αυτό έχω κάνει...

Το Alesis μαζί με εγκέφαλο πρεπει νά χει γυρω στα 500-600 κ όχι 350 απ'οσο θυμάμαι.

Εγώ έχω πάρει mutes αλλά δε με βολεύουν γιατί δεν ακούω τον κανονικό ήχο.

Απο Αγγλία έρχεται στα 350..

Alesis DM5 Pro Kit Electronic Drum Kit with DM5 Module

Το module δεν είναι ο εγκέφαλος;

Εγώ έχω πάρει mutes αλλά δε με βολεύουν γιατί δεν ακούω τον κανονικό ήχο.

Απο Αγγλία έρχεται στα 350..

Alesis DM5 Pro Kit Electronic Drum Kit with DM5 Module

Το module δεν είναι ο εγκέφαλος;

Τα patch που θα πάρω δεν είναι Alesis, είναι Millennium και δίνει διαφορετικό ταμπούρο από αυτό που δίνει η Alesis.

Module είναι ο εγκέφαλος.

• 1 χρόνο αργότερα...

γεια σας ;D για να μηνα ανοιγουμε νέα θέματα έστειλα εδώ :D Μόλις πήρα μια ηλεκτρονική νταμς και έχω πάρει και ακουστικά αλλά για να μη τα φοράω συνέχεια, τι ηχεία να πάρω γιατι δοκίμασα (πειραματικά) τα ηχειάκια του υπολογιστή μου και δεν ακούγονται καθόλου  ;D Από πόσα βατ και πάνω να κοτάζω? Και εκτός απο  τον thommann που μπορώ να βρω κάποια μέτρια ?(για εξάσκηση σπίτι)

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου