kflynt2008 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Γεια κι από εμένα! Είμαι νέος στο χώρο γι'αυτό αν πω και από καμιά χαζομάρα παραπάνω συγχωρήστε με! :P Είμαι πρωην χρήστης Reason και νυν Ableton Live. Σκέφτομαι να επενδύσω σε ένα midi keyboard. Είμαι μεταξύ Novation Remote SL 25 Compact, Korg MicroKontrol και Korg Kontrol49. To Novation έχει την ευκολία του Automap, όμως πόσο σημαντικό είναι τελικά αυτό? Είναι τόόόσο δύσκολο πια να κάνεις assign manually? Τί άλλο θα μου προτείνατε? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 κοιταξε τα αντιστοιχα της m-audio τα οποια θεωρω value for money και ειναι αρκετα ποιοτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kflynt2008 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ floyd! :) Καμιά άλλη γνώμη-συμβουλή?... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 o ανθρωπος που εφτιαξε το ableton 7 ειναι ο ιδιος που κατασκευασε το remote sl 25 με το automap τα συμπερασματα δικα σου Φιλικα Νικος http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση