Προς το περιεχόμενο

Drummer και ρυθμος

sorvats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλοί ντράμερς δεν είναι αρκετά σταθεροί, αλλά γκρουβάρουν σαν παλαβοί. Ο συνδυασμός και των δύο είναι φυσικά ιδανικός. Όσο για το ρυθμό, ναι ή τον έχεις ή δεν τον έχεις, αλλά προσωπικά έχω γνωρίσει μόνον έναν άνθρωπο - και όχι μουσικό, αλλά αφού είπα άνθρωπο αυτό εξυπακούεται  ;) - που δεν τον είχε με τίποτα (δηλαδή χτυπούσε παλαμάκια σε χασάπικο εκτός τόπου και - κυρίως - χρόνου).

Το πιθανότερο με τους μουσικούς που δεν κρατάνε καλό ρυθμό είναι είτε ότι προσπαθούν να παίξουν πράγματα που δεν τα' χουν μελετήσει καλά (βλ. πολλές ώρες/μέρες/εβδομάδες και με μετρονόμο) ώστε να τους "κάτσουν" - το οποίο ομολογώ ότι μου συμβαίνει κι εμένα συχνότερα από ότι θα ήθελα - είτε, κι αυτό είναι το χειρότερο, ότι δεν ακούν τους άλλους γιατί δεν έχουν μάθει να ακούν ή γιατί δεν τους νοιάζει. Και τα δύο διορθώνονται, το πρώτο με μελέτη και το δεύτερο με μερικές κλωτσιές...

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου