marathon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 μια χαρα χορευεις... ...έχεις κανένα video sου (...για να με πείσεις!!) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Πολλοί ντράμερς δεν είναι αρκετά σταθεροί, αλλά γκρουβάρουν σαν παλαβοί. Ο συνδυασμός και των δύο είναι φυσικά ιδανικός. Όσο για το ρυθμό, ναι ή τον έχεις ή δεν τον έχεις, αλλά προσωπικά έχω γνωρίσει μόνον έναν άνθρωπο - και όχι μουσικό, αλλά αφού είπα άνθρωπο αυτό εξυπακούεται ;) - που δεν τον είχε με τίποτα (δηλαδή χτυπούσε παλαμάκια σε χασάπικο εκτός τόπου και - κυρίως - χρόνου). Το πιθανότερο με τους μουσικούς που δεν κρατάνε καλό ρυθμό είναι είτε ότι προσπαθούν να παίξουν πράγματα που δεν τα' χουν μελετήσει καλά (βλ. πολλές ώρες/μέρες/εβδομάδες και με μετρονόμο) ώστε να τους "κάτσουν" - το οποίο ομολογώ ότι μου συμβαίνει κι εμένα συχνότερα από ότι θα ήθελα - είτε, κι αυτό είναι το χειρότερο, ότι δεν ακούν τους άλλους γιατί δεν έχουν μάθει να ακούν ή γιατί δεν τους νοιάζει. Και τα δύο διορθώνονται, το πρώτο με μελέτη και το δεύτερο με μερικές κλωτσιές... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση