DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Ξεθαβω το θεμα... Φτιαχνω ενα κλωνο tubescreamer, και γ@μω την τυχη μου τη μαυρη, δε βρηκα πουθενα το 4558. Περα απο τα προαναφερθεντα ολοκληρωμενα, τι αλλα μπορουν να χρησημοποιηθουν? (για να δω αν μου κανει τιποτα απο τα περισευουμενα που εχω:P) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Περασες απο τον Φανο στα Εξαρχεια στην Σολωμου? ( ελπιζω να εμεινε ορθιο βεβαια!!) Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Οχι, μενω προς Πειραια μερια :P Θα ξανακατεβω σημερα μπας και εφεραν, αλλιως με βλεπω να ψαχνω τα Εξαρχεια... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Φτιαχνεις το κυκλωματάκι σου και βάζεις την θηλυκή υποδοχή για οχτάπινους opamps. Και αλλάζεις κατά το δοκούν. Φτάνει τα κυκλώματά τους να "βρίσκουν" τα ίδια πόδια. Δες τα pdf.... Εχω ακούσει και για εναλλακτικά KWK737 NE5532 OPA2604 TL072 και πάει λέγοντας. Οι ειδικοί όμως ξέρουν καλύτερα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Η βασικη μου απορια ειναι αν χρειαζομαι single ή dual op-amps... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Αν και υπάρχουν κάποιες υλοποιήσεις με single, στην original σχεδίαση είναι dual. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Οποτε πρεπει να κατεβω Πειραια. Το εχω φτιαξει ηδη το κυκλωμα:P What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 σε μεγαλα καταστημα ηλεκτρονικων θα το βρεις πολυ ευκολα.εγω σου συνιστω να μην βαλεις καποιο εναλλακτικο.εγω το εφτιαξα και ειμαι φουλ ικανοποιημενος. μια σελιδα για οτι δεν βρισκεις σε καλες τιμες. www.smallbearelec.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Τριτο μαγαζι σημερα και δε το χε... Μου δωσαν ενα LA4558, που μου ειπε οτι ειναι το ιδιο, αλλα βλεπω οτι εχει 12 ποδια και ψυκτρα :-\ Θα κοιταξω datasheets να δω μπας και ειναι ιδια, αν και δε νομιζω. Και με βλεπω να τρεχω στο κεντρο... :'( :'( :'( What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Οποιοσηποτε 8-pin dual op-amp κανει να μερικοι: LM833 RC4558, TLC2202 TLC2272 OP275 LT1214 ΤL072 TL082 NE5532 και πολλα αλλα... παρε απο Banzai. Εχει πολλα. (συνιστω Texas Instruments RC4558 αλλα και το κλασσικο JRC4558) Παρε μερικα διαφορετικα για να δοκιμασεις. Οπωσδηποτε παρε 8-πινη βαση και αλλαζε τα τσιπακια να δεις ποιο σου ακουγεται καλυτερο. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση