gregg Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια. :) :) Δυστυχως ο υπλογιστης μου ηταν off για αρκετες ωρες εχτες και μαλλον θα ειναι και σημερα ενεκα αναβαθμισης :P Φιλε elavd φυσικα και να ανεβασεις τη δικη σου εκδοχη πανω στο track, θα ειχε πολυ ενδιαφερον :) Ευχαριστω και παλι ολους εναν προς εναν. :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Mπραβο gregg. Aν εφευγες και λιγο απο την Gm blues θα ηταν ακομη πιο ενδιαφερον (για τα δικα μου γουστα, ετσι? ;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Thanks φιλε Kguitar. Επισυναπτω το backing track που ζητησε ο φιλος schafferbfg και για οποιον αλλο το θελει. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Σούπερ ντούπερ αλά γκίλμορ και δε συμμαζεύεται (thanks και για το backing track) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε elavd φυσικα και να ανεβασεις τη δικη σου εκδοχη πανω στο track, θα ειχε πολυ ενδιαφερον :) Η δική μου εκδοχή είναι σαφώς λιγότερο βιρτουόζικη (και λάθος μιξαρισμένη...): http://www.box.net/public/3onq95fh0f Την έχω ανεβάσει 2-3 φορές παλιότερα. Είναι ένα clip-τεστ για ένα custom σετ μαγνητών που είχα από τον David Barfuss ;) To clip είναι με τον (πρώην ενισχυτή μου) Fender Pro Jr, χωρίς drive και ΦΥΣΙΚΑ με αυτήν: 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Thanks φιλε Kguitar. Επισυναπτω το backing track που ζητησε ο φιλος schafferbfg και για οποιον αλλο το θελει. ευχαριστω πολυ φιλε gregg !!! ;D ;D Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Σούπερ ντούπερ αλά γκίλμορ και δε συμμαζεύεται (thanks και για το backing track) Σ'ευχαριστω φιλε pascal. :) Η δική μου εκδοχή είναι σαφώς λιγότερο βιρτουόζικη (και λάθος μιξαρισμένη...): nice one και ωραιος ηχος! Συγχαρητηρια, δεν το ειχα ακουσει. :) ευχαριστω πολυ φιλε gregg !!! ;D ;D τπτ :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Μου φάνηκες λίγο φλύαρος, αλλά το 'χεις... Επίσης μου φαίνεται ότι αδικείς την καημένη τη γιαπωνέζα σου, με τόσο gain που της βάζεις, και δεν μπορεί να φανεί το twang της... Καθαρά προσωπική άποψη, αλλά ήθελα να σ' το πω, γιατί έχω ακούσει κι' άλλα κλιπάκια σου... Ωραία δεν τα λέω απ' την πολυθρονίτσα μου; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Μπραβο ρε μαγκα. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 @kultura thanks για την ακροαση και σχολιασμο. :) @kostas-5150 thanks φιλε μου :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση