roxerose Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2005 είμαι ένας guns n' fuckin roses fun αλλά μου αρέσει ιδιαίτερα να ακούω κ να παίζω blues(buddy guy, SRV, otis rush κτλ αλλά κ ο peter green apo λευκό blues) όπως επίσης είμαι λάτρης των παλιών rock hard rock σχημάτων δεν νομίζω πωσ χρειάζεται να τα αναφέρω :wink: ακομα επιλέκτικα metal οχι φανατικά πλέον kai τέλος funk μουσική(αυτα τα σκασίματα στις strat....εθίζουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Astroman Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2005 DEPECHE MODΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MULE Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2005 ολα του poll αγαπημενα μα πιο πολυ STONES!!! απο συγχρονα μονο GOV'T MULE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2005 You get a shiver in the dark it's raining in the park, but meantime... DIRE STRAITS Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση