drummer1991 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 γεια σε ολους... θα ηθελα να αλλαξω τα δερματα απο τα toms (12",13",16") πανω κατω απο το ταμπουρο(14")μονο κατω και απο τη μποτα(22"¨) μονο πανω... μπορειτε να μου προτεινεται κατι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ θα βρεις τις προτιμήσεις μερικών Noizάδων για δέρματα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drummer1991 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 thnx..ελπιζω να βρω απαντηση... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drummer1991 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον αποφασισα.. λεω για reso clear ή hazy ambassandors,για batter στα τομ pinstripe και στη μποτα powerstroke ή black dot...τι λετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Powestroke 3 με μία μικρή πετσέτα κόντρα στο δέρμα ή ένα μικρό μαξιλάρι. Αν θες τελείως ανοιχτό ήχο μην βάλεις τίποτα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drummer1991 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 ναι τελικα στο powerstroke 3 θα παω.. να ρωτησω..τι λετε για τα diplomat??και να προτιμησω για τα τομ clear emperor ή pinstripe?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Θα έλεγα emperor-ambassador σαν συνδυασμό. Εαν θες πιο ελεγχόμενο,κλειστό ήχο βάλε Pinstripe-ambassador. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drumaddicted Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Εγώ έχω μια Tama Imperial Star και στα τομ (12",13",16") έχω βάλει pinstripe-ambassador και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου αρέσει πολύ το χαμηλό κούρδισμα και αυτά τα δέρματα πιστεύω ήταν η καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση