Regent Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Το θέμα μιλάει απο μόνο του. http://cgi.ebay.com/GIBSON-LES-PAUL-STANDARD-1959-SUNBURST-BIRDS-EYE-TOP_W0QQitemZ290280814210QQcmdZViewItemQQptZAU_Musical_Instruments_Instruments?hash=item290280814210&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EA Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :-X no thanks ;D Satisfied Digitech RP500 User!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Να του στείλουμε ενα μήνυμα να μαςπει ποιος την πηρε να του στηλουμε το κυπελο !!!!!! :o :o :o :o :o papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 H μέρα που θα αγοράσω ένα μουσειακό κομμάτι τέτοιας μυθικής αξίας από το ebay χωρίς τη μεσολάβηση δικού μου έμπιστου και έμπειρου εκτιμητή που θα την επιθεωρήσει μαζί με μένα... θα είναι μια παγωμένη ημέρα στην κόλαση. ;) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Πω ελεος... Δεν παει καλα ο τυπος... Τιποτα για οικονομικες κρισεις πηρε το αυτι του η ζει στο σπιτακι της barbie?? Τωρα θα μου πειτε αμα δεν υπηρχε οικονομικη κριση θα τρεχανε πολλοι... ::) http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Μια δυο παρατηρήσεις: 1) Η τιμή είναι περίπου 299.000€ Μιας και πρόκειται περί αυστραλέζικων δολλαρίων 2) Αν όντως είναι αυτή που περιγράφει, έχω δει κατά καιρούς και άλλες τέτοιες να παίζουν περίπου σε αυτά τα λεφτά 3) Μου τη σπάει το όλα θέμα που αυτούς που βλέπουν τις κιθάρες ως επένδυση και κάνουν κολλεξιον, οπότε δε θα πω τίποτε άλλο "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 αυριο θα παραγγειλω κανα δυο να χω... My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 σκεφτειτε ρε παιδια ομως τι ΠΙΚΡΑ τρωει ολος ο κοσμος που ειχε les paul 59 (η παραπλησιες) και τις σκοτωσε για ενα κομματι ψωμι πριν κανα δυο δεκαετιες........ ??? .. κατι σαν τους παπουδες μας που δεν αγοραζανε οικοπεδα στη θαλασσα.... ;D ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Απαντωντας απλώς στον τίτλο του θέματος, και όντας on και off topic, έχω να πω ότι δεν αντέχει το πορτοφόλι μου. Αυτό είχα να πω. Ευχαριστώ. ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Επειδη δεν βγαινουν τα ψιλα μου, μπορω να διαλεξω κατι απο τα λοιπα που εχει ο ιδιος? http://shop.ebay.com/merchant/jacksonsrareguitars_W0QQ_nkwZQQ_armrsZ1QQ_fromZQQ_mdoZ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση