Προς το περιεχόμενο

Με τι set χορδών παίζουμε και γιατί...

Peruvian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατα περασα ενα σετ Dunlop nickel 45-125 μπασου (τις παρηγγειλα απο thomann γιατι δεν τις εχει φερει ακομα κανενας εδω). Εχω παθει κυριολεκτικα την πλακα μου. Ειναι οι πρωτες χορδες που στα αυτια μου συγκρινονται (αν και εχουν τις διαφορες τους) με τις DR Lo-Rider που προτιμουσα μεχρι τωρα και εχουν τα μισα λεφτα. Δε γνωριζω αν εχουν κανει εξισου καλη δουλεια και με τις κιθαριστικες χορδες τους στη Dunlop, παντως στους μπασιστες συνιστω μια δοκιμη ASAP.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 113
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Α, και στο Squier P μου περασα προχτες ενα ωραιοτατο σετ D'addario Chromes flats, για να εχω εναν τελειως διαφορετικο ηχο απο το συνδυασμο G&L + rounds. Αυτες βεβαια θελουν το χρονο τους για να "ψοφησουν" και να αποκτησουν χαρακτηρα, οποτε για την ωρα υπομονη. :)

Α, και στο Squier P μου περασα προχτες ενα ωραιοτατο σετ D'addario Chromes flats....

Welcome .......  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Welcome .......  ;D

Μην ανησυχεις, δεν ανακαλυψα τωρα την Αμερικη (flats). Πιο σωστη εκφραση θα ηταν το "ΞΑΝΑπερασα Chromes". Ηλιθιωδως δεν ειχα κρατησει κανενα σετ απο τις παλιες flats, οποτε πρεπει να περιμενω να στρωσουν οι φρεσκες.

Το Squier το ψηνω να φαει σιγα σιγα αναβαθμισεις. Tort pickguard, Gotoh 201 γεφυρα, μαγνητη ισως εναν Dimarzio και για κλειδια το ψαχνω. Θα στεναξουν οι οικονομιες μου. ;D

Προς μπασιστες:

Ετοιμαζομαι να παραγγειλω απο θωμα το squier vintage modified jazz που ελεγα στο αλλο thread και επειδη ουτως η αλλως το μπασο με το που ερθει θα παει για σεταρισμα, ηθελα να ρωτησω τι χορδες να βαλω (φανταζομαι οι "μαμα" θα ναι και ψιλομαπα σε 3 κατοσταρικα οργανο)

Ερχεται με 45αρες απ'οσο ξερω και μαλλον για τετοια διαμετρο με βλεπω (σιγουρα οχι 50αρες). Ή μηπως 40αρες?

Μ'αρεσε πολυ ο τονος στο βιντεακι αυτο (

) αλλα το παλικαρι δεν μου απαντησε τι χορδες φοραει. Φλατς ειναι? Γενικα θελω τα πριμα και αυτον τον jazzy ηχο, αλλα θελω και να χει growl το μπασο σε φαση rhcp - blood sugar sex magic.

Ειμαι ασχετος, πλζ help  ;D

Το Squier το ψηνω να φαει σιγα σιγα αναβαθμισεις. Tort pickguard, Gotoh 201 γεφυρα, μαγνητη ισως εναν Dimarzio και για κλειδια το ψαχνω. Θα στεναξουν οι οικονομιες μου. ;D

Στo μαύρο p-μαιμού που πήρα έβαλα tort και σκοτώνει. Βάλε Κινεζιά heavy duty (φθηνές και πολύ αξιοπρεπεις) και πάρε tonerider (που τα σπάει) για μαγνήτη. Και δεν στενάζει κανείς  ;)

Ερχεται με 45αρες απ'οσο ξερω και μαλλον για τετοια διαμετρο με βλεπω (σιγουρα οχι 50αρες). Ή μηπως 40αρες?

αλλα το παλικαρι δεν μου απαντησε τι χορδες φοραει. Φλατς ειναι? Γενικα θελω τα πριμα και αυτον τον jazzy ηχο, αλλα θελω και να χει growl το μπασο σε φαση rhcp - blood sugar sex magic.

Πρίμα και flats δεν πάνε (και πολύ καλά) μαζί.

45-105 είσαι μια χαρά.  ;)

Καλή σας όρεξη

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Μια γρηγορη ματια στο site της Squier αποκαλυπτει οτι φοραει ακριβως αυτες εδω, οι οποιες ειναι μια χαρα χορδες. Μην προκαταβαλεσαι οτι θα ειναι μαπα, η Fender βγαζει καλες χορδες τις οποιες χρησιμοποιει πολυς κοσμος και σε οργανα 5πλασιας αξιας απο το VM.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου