Peruvian Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Ανοίγω αυτο θεμα... Για να αννταλλαξουμε τις αποψεις μας περι χορδών... Και το σκεπτικο με το οποιο τις διαλεγουμε... ;D κανω την αρχη... DR - PURE BLUES PHR-9 (9-42) εναλλακτικα... Ghs boomers 009 στην ακουστικη...Martin 10αρες My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 11άρες να ναι και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε ;D κουρδισμένες ένα τόνο κάτω φυσικά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 50-110 stainless. Κανονικό κούρδισμα (όχι σαν τον jmone τον φλώρο). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_1982 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Ernie Ball hybrid 009-046 D'Addario 010-046 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 50-110 stainless. Κανονικό κούρδισμα (όχι σαν τον jmone τον φλώρο). έλα να παίξουμε μαζί να δεις το ΡΕ να πηγαίνει σύννεφο ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 έλα να παίξουμε μαζί να δεις το ΡΕ να πηγαίνει σύννεφο ;D 50-110 stainless. Κανονικό κούρδισμα (όχι σαν τον jmone τον φλώρο). Παιδια οχι διαμαχες...ενημερωτικο θεμα ειναι!!! και κανεις δεν απαντησε στο γιατι παιζει με δαυτες!!! ευχαριστω My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Madara Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?topic=1754.0 ;D ;D ;D πάντως εγώ αυτή τη στιγμή ακόμα πειραματίζομαι... για τώρα είμαι στις D'addario XL αλλά ακόμα ψάχνω για κάτι καλύτερο. Στην ακουστική τώρα... δεν την παλεύω καν, συνήθως παίρνω Ernie Ball Slingers αλλά και εδώ το ψάχνω ακόμα... Gibson Les Paul Goth: Dream guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Η μαρκα δεν θα λεγα οτι παιζει κ τόσο ρόλο.Αν σ' αρέσει η αίσθηση στο πάχος, η ευκολία σε σηκώματα, ο ογκος έχεις βρει αυτή που σου ταιριάζει.Παράλληλα με το καλό σετάπ γιατι θα αδικηθούν ολες οι χορδες που θα δοκιμάσεις. Ειναι θεμα τελείως υποκειμενικό κι αυτο νομιζω.Διαφορα στον ήχο προσωπικά δεν εχω βρει με τις λίγες που εχω δοκιμάσει αλλα υποστηρίζεται οτι υπάρχει διαφορά.Ο καθένας και το αυτί του. Εντιτ:Τα τεστ που γιναν κ στο νοιζ εδω δειχνουν διαφορες σε χορδες που κάθονται σε ακουστικά όργανα.Εγω προσωπικα δεν ακουω γιατι δεν εχω αυτι καλλιεργημένο σε συρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?topic=1754.0 ;D ;D ;D Δεν ειχα δει το topic... αν ενοχλει η επαναληψη ας διαγραφει!!!οκ? My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 ρε εδώ θα πλακωθούμε τι θέματα είναι αυτά σα δεν ντρέπεσαι θα με βάλεις να πλακωθώ με τον Κωστάκη μου το χάσαμε εντελώς ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση