RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ. Να'σαι καλά. ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackstrat Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Έστω και λίγο καθυστερημένα, επισυνάπτω κ μια δική μου version... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 ωραια εξελισσεται αυτο το θεμα.Μου αρεσε πολύ ο blackstrat και παρα πολυ ο mscmkr :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Thanks man :) Εμένα μου αρέσει που ο καθένας έχει τη δική του άποψη για σόλο σε αυτό το - ιδιότυπο για κιθάρα - κομμάτι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 παρτε κ ενα τριγγικο στα πεταχτα τωρα ;D παλι κομματαρα εφτιαξες για σολάρες εσυ.Ανα καιρους πετας κ κατι γαματα. Τα σολα ηταν τρομερα ολα μπραβο ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Sorry για την προχειροτητα της εγγραφης. (λογω ωρας) 1-2 ιδεες εγραψα στο 58" δευτερολεπτο. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Νά μαι κι εγώ... ;) Τελικά εξελίσεται σε ένα άτυπο noizjam 3!! ;D Έχω δηλώσει fan του AntonyPath και συνεχίζω να υποστηρίζω την άποψη μου... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 και μια άλλη προσέγγιση ! ;) ;) http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 και μια άλλη προσέγγιση ! ;) ;) για εμενα το καλυτερο απο ολα......μπραβο....πολυ ωραια θεματα.... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο, είναι όλα πολύ όμορφα!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση