Angelos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2004 Είμαι και εγω μέσα για καμμιά κιθάρα, αν χρειαστεί ... Οσο για τον συγχρονισμό είχα και εγω πρόβλημα με το Cubase SX2 που χρησιμοποιώ, αγνωστο το γιατί ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2004 λοιπόν έβαλα κ εγώ το χεράκι μου σε αύτό το εγχείρημα, ομολογώ οτι το διασκέδασα ... αλλα η SB μάλλον δεν έιχε κέφια κ έχει τρίξιμο η εγγραφή(τα high του wah μας την έκαναν). Ας βάλουν οι ηχολήπτες το χέρι τους... Υ.Γ. κιθάρα στα πρώτα 33-34 μέτρα έβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε kaisos, ωραίος ο ήχος της κιθάρας και εύγε για την συνεισφορά σου. Ομολογώ ότι εμένα προσωπικά δεν μου κάθεται καθόλου αυτό το ΡΕ# (ΣΙ-ΡΕ#) πάνω από το ΡΕ του μπάσσου :roll: από το 2 μέχρι το 17. Μετά, μου ακούγεται πολύ καλή και το envelope επίσης. Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2004 δεν έχω καλό ήχο σπίτι κ έχανα κάποιες συχνότητες στα μπάσσα οπότε πιθανό Missmatch δεν το πιασά, τα ήχεία που έχω είναι της πλακας... Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια όσο αφορά τον ήχο... δεσμεύομαι για τη V 2.0 στα υπόλοιπα μέτρα κ πιθανή αλλαγή νότας στα πρώτα. Πάντως για το ύφος προσπάθησα να μη βγει funk. καλή συνέχεια.. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2004 δεν έχω καλό ήχο σπίτι κ έχανα κάποιες συχνότητες στα μπάσσα οπότε πιθανό Missmatch δεν το πιασά' date=' τα ήχεία που έχω είναι της πλακας...[/quote'] OK, γιατί ανησύχησα ότι ήταν θέμα άποψης το mismatch :) Δοκίμασε να γράψεις με ακουστικά αν τα ηχεία σου είναι της πλάκας. Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη ευκρίνεια. Σε ό,τι αφορά στην ακολουθία των (βασικών) νοτών που έχει το μπάσσο (2-17 μέτρο) είναι: ΛΑ-ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ. Πάντως για το ύφος προσπάθησα να μη βγει funk. Ναι, μια χαρά το προσπάθησες, προσωπικά το ύφος μου αρέσει. Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BKostas Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα σε όλους, Πέρασα ένα υπέροχο Σάββατο-Κύριακο ακούγοντας τα tracks όλων σας και mix-άρωντας το κομμάτι. Είστε όλοι υπέροχοι !!! Τα δια ταύτα.... Noiz Song 2 - Mix2 by Kostas Drums: Aggelos Bass1 & 2: Gerasimos Guitar1: Yameth Guitar2: Kaisos Horns (BTrobone - Trobone - Trumpet - French Horn): Kostas Rhodes MKII: Kostas - Nancy Τεχνικές λεπτομέρειες DAW: PC Intel PIII 800, 512RAM - SoundBlaster Live! MP3 το WAV: WaveLab 4 (32bit floating) Sequencer & Mix: Sonar 3 Producer Edition (24 bit) Sampler: Reason 2.5 Midi Keyboard: Yamaha PSR WAV to MP3: WaveLab 4 (32bit floating) Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/BKostas/noiz_song2_mix2.mp3 Τι λέτε ? Κώστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2004 Οσο για τον συγχρονισμό είχα και εγω πρόβλημα με το Cubase SX2 που χρησιμοποιώ' date=' αγνωστο το γιατί ...[/quote'] Λοιπόν, για να τελειώσει το θέμα του χρονισμού, μετά από αρκετές συζητήσεις και ψάξιμο συμπέρανα το εξής: Το μόνο πρόβλημα συγχρονισμού που υπάρχει για κάποιον που κατεβάζει τώρα τα tracks είναι στην κιθάρα του yameth για τον απλό λόγο ότι γράφτηκε με τα παλιά drums που ήταν κουνημένα. Η drums άλλαξε από τότε, το ίδιο και το μπάσσο, αλλά όχι κιθάρα. Η λύση είναι απλή: κουνήστε την κιθάρα με το χέρι γύρω στα 35-45 εκατοστά του δευτερολέπτου προς τα δεξιά. Δείτε τις κυματομορφές για βοήθεια. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο πρόβλημα. Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2004 kaisos: Πολύ καλή η κιθάρα, ιδιαίτερα το δεύτερο μέρος με το ουα-ουα. Στο πρώτο μέρος έχω κάποιες μικρές ενστάσεις για την τονικότητα :) ίσως θα πηγαινε καλλίτερα σε ΛΑ ή ΡΕ πεντατονική. BKostas: Πολύ καλό το μιξ, αν και προς το παρόν το άκουσα μόνο απο τα τρισάθλια ηχεία στην δουλιά μου. Μου άρεσαν και τα πλήκτρα, θα πρέπει να τα ανεβάσεις μόνα τους και για εμας τους υπόλοιπους :wink: gerasimos: οκ, με τους χρονισμούς, το θέμα θεωρειται λήξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BKostas Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2004 Καλημέρα σε όλους :) Στα "downloads" θα βρείτε ολα τα tracks μου. Στη διάθεση σας για ότι θελήσετε. Kaisos: Και εγώ πιστεύω ότι το πρώτο μέρος σου θέλει αλλαγή. Angelos - Gerasimos: ΟΚ με το χρονισμό και εγώ. Δεν είμαστε και robots ! Ισα ισα που στην αρχή αυτή η μικρή διαφορά δίνει "κάτι" στο κομμάτι :wink: Κώστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2004 Καλημέρα σε όλους :) Kaisos: Και εγώ πιστεύω ότι το πρώτο μέρος σου θέλει αλλαγή. Κώστας μη με χτυπάτε εκει που πονάω..... απάντησα πιο πάνω... για ποιο λόγο είχα το πρόβλημα, τώρα όταν αδειάσω θα το δουλέψω μαζί με τη συνέχεια. το κομμάτι πάντως πάει προς cake με τα μέχρι στιγμής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση