Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Μακη μου εχεις λαθος σε αυτο,ισα ισα συγκρινοντας τα εσωτερικα δυο Fender Pro jr (μεξικανικος-αμερικανικος) o μεξικανικος ειχε καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και υλικων ("σοβαροτερη" πλακεττα) το αμερικανικο και το μεξικανικο εργοστασιο της Fender απεχουν ελαχιστα μεταξυ τους (ουτε 200 μιλια) και φυσικα μια και ειναι στην Καλιφορνια το προσωπικο του αμερικανικου ηταν και ειναι στη συντριπτικη πλειοψηφια......Μεξικανοι.. ;D ;D πλεον οι μονοι ενισχυτες της Fender που φτιαχνονται στις ΗΠΑ ειναι οι custom shop (handwired) ολη η υπολοιπη παραγωγη εχει μεταφερθει στο...Μεξικο.. ;) ετσι κι αλλοιως και οι USA & οι ΜEXICO...made in china & made in korea υλικα ειχαν,εχουν και θα εχουν... ;D ;D (μη νομιζεις δηλ.οτι ειναι τιγκα στους Mallory & στους Mercury Magnetics ;D ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Εχω usa tweed pro Junior,οποιος εχει τον PJ Μεξικανικο, να κανουμε ενα test ;) Εχω ακουσει αρκετους ενισχυτες MIM, και ειναι σκετη απογοητευση,παντα με τα δικα μου αυτια. Υπαρχουν με αρκετο ψαξιμο,μεταχειρισμενα, Blues& Pro junior νομιζω απο το 1992-1996. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
slowhand Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Καλοι και οι mallory,καλοι και oi silver mica,καλα και τα μεγαφωνα,αλλα γνωμη μου(και διδαγμα απο την ιστορια με τον bj) εινα οτι αν ενα μηχανημα(η και οργανο) απλα εξ'αρχης "δεν το εχει",οτι μοντα και να κανουμε(μεσα στα ορια των δυνατοτητων του μεσου καμενου hobby modder σαν εμενα...δεν μιλαω για ολικη ανακατασκευη,απλα για βελτιωτικες μικροεπεμβασεις),αν το εργαλειο δεν ειναι απο μαμα τουλαχιστον "αποδεκτο",δεν προκειται εμεις να το κανουμε να ηχησει και πολυ καλυτερα...πχ ο blues deluxe που ειχα:με μια αλλαγη λυχνιων και μεγαφωνου(στο κυκλωμα του δεν εβαλα χερι),εγινε πραγματικα πολυ πολυ ωραιος ενισχυτης,η διαφορα ομως ειναι οτι και στη στοκ μορφη,επροκειτο για ενα μηχανημα αξιοπρεπεστατο για τα λεφτα του,που επαιζε μια χαρα..."ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος" λοιπον οπως καποτε ελαλησε και ο σοφος Σωκρατης(αν δεν το εγραψα σωστα,συμπαθατε με αγαπητοι φιλογοι!).Ολα αυτα βεβαια ειναι απλα η ταπεινη μου γνωμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Eνταξει ειπαμε γουστα ειναι αυτα (ας πουμε ο...Εdge χρησιμοποιει εναν Blues Junior και δεν τον βλεπω να εχει προβλημα.. ;) ;)) Προσωπικα μιλωντας παντως απο ολη τη σειρα HRD ο ΒJ θα ηταν η τελευταια μου επιλογη (οι "καλυτεροι" για εμενα ειναι ο pro jr & o hrd) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mean Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Χμμ, εχετε να προτεινεται κανεναν αλλον?Παιζω blues,indie,alt,hard-classic rock. Budget:5 κατοσταρικα max. And so castles made of sand melts into the sea. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 ενισχυτη απο το ..ντερνετ δεν ψωνιζουν οι..ανθρωποι.... ;D αρον την κιθαρα σου και δοκιμασε τους,ο BJ ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ενισχυτης btw. (με αλλα λογια αν δεν καταφερεις να βγαλεις αξιοπρεπεστατο ηχο απο αυτον...ΔΕΝ φταιει ο..ενισχυτης.. ;D ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
slowhand Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Περι ορεξεως...το γνωστο και ολα ειναι υποκειμενικα σε τελικη αναλυση!O bj μου τελικα,κατεληξε σ'ενα φιλο,ο οποιος ενθουσιαστηκε με τον ηχο που πηρε απ'αυτον και την lp του...ο καθενας διαλεγει αυτο που του κανει προσωπικα,το οποιο αλλος μπορει να θεωρησει χαλια,εξαιρετικο,η μετριο και παει λεγοντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 ...εν τελει του περασα ενα κιτ πυκνωτων του Torres(EQ,1ο σταδιο) που εκανε αρκετα καλη δουλεια μεν,αλλα... και τι σου εστειλε ο Torres? orange drops? (= ξεροι και HiFidel_ίστικοι κατ'εμε) τους εβαλες με τη σωστη "φορα"? output coupling caps αλλαξες? driver / phase inverter input cap? Να σου πω τον καημο μου, εγω (και πολλοι αλλοι...) θα ετρεχα μακρια απο τον Torres και τα Kits του Βεβαια, το μεγαφωνο που λεει ο SF ειναι αν μη τι αλλο all the money. Αμα ειναι μαπα... Ειναι σαν να εχεις τροχους απο skateboard στην Porsche σου... ;D αφου πιανει το χερι σου, βαλε και κανα carbon comp στο signal chain να "στρογγυλεψεις" λιγο τα πραματα... ριξε και κανα λαδοχαρτο (paper in oil) να γλυκανει... ;D εχει πολυ πραμα να πειραξεις... ;) p.s. εγω περιμενω μερικους Jupiter Vintage για τον Twin μου. Θα τους δοκιμασω και θα αναφερω εν ευθετω χρονω wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
slowhand Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Μallory και silver mica εστειλαν και δεν πιστευω να εχω κανει καμια πατατα στην τοποθετηση(δεν ειμαι amp tech να τονισω,απλα εχω την ταση να"την ψαχνω" στα ορια των δυνατοτητων μου και...οσο ζεις,μαθαινεις!)...βελτιωθηκε αρκετα το ενισχυτακι,αλλα εκρινα οτι δεν υπαρχει λογος να του γαργαλαω αλλο τα εντοσθια,αφου πασιφανως το μηχανημα δεν μου κανει...ετσι τωρα βρισκεται στα χερια ενος παιδιου που τον χαιρεται,κι ολα καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 ... βαλε και κανα carbon comp στο signal chain να "στρογγυλεψεις" λιγο τα πραματα... ... Επίσης να τον περιστρέψεις προς τη δύση και να αλλάζεις τις λάμπες μόνο με πανσέληνο. ;D ;D ;D Α ρε alderbody ... αν δεν έφτιαχνες πολύ ωραία πράγματα θα σε πείραζα συνέχεια με τα διάφορα "κουρδίσματα" που σε βασανίζουν :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση