Προς το περιεχόμενο

www.swoki.com (my muzaak)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε!!

Λοιπόν... μόλις ανέβασα ένα site με 7 από τα τραγούδια μου... (for free... τζάμπα πράμα!). Όπως βλέπετε και στο θέμα... είναι το www.swoki.com... ρίχτε μία και δύο ματιές.... πείτε μου τη γνώμη σας.... περάστε και από το guestbook...

Σημείωση: όλο γραμμένο-μειξαρισμένο στο "home studio" μου... από εμένα. Δεν είμαι ηχολήπτης ο άμοιρος... κράχτε ελεύθερα για θέματα μείξης.

Αναμένω...

(έχω καιρό να κάνω post... και ίσως να φαίνεται λίγο σάπιο το γεγονός ότι επανέρχομαι για να "διαφημίσω"... τι να πω... πάντως, τριγυρνούσα εδώ γύρω και διάβαζα τα posts... :))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

SUPER το site σου νεε μου!Ειμαι υπερήφανος για εσένα! :wink: :lol:

Αντε & εις ανωτερα & η παγκόσμια καταξίωση..(καλα μη τρελλαθούμε κι ολας,η εγχώρια τουλάχιστον..) δεν αργεί!! :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

καλα τα κομματια αλλα εχω 2 παρατηρησεις. Το BFD η οποιο αλλο εχεισ χρησιμοποιησει για τα τυμπανα θελει λιγη δουλεια με το χερι γιατι σε κομματια οπως το δευτερο αν δεν κανω λαθος προσπαθεις να το κανεις σαν να παιζει ντραμμερ αλλα ειναι πολυ quantised και οχι σωστα παιγμενο. Το μπασο επισης ειναι πολυ quantised. αυτο δεν ειναι πρβλημα στο πρωτο ασ πουμε κομματια που ειναι στα ορια του dance αλλα στα αλλα ακουγεται λιγο ασχημα. Οπως επισης και το room reverb που εχεις χρησημοποιησει κανει τα τυμπανα να ακουγονται εκτος κωρου. δοκιμασε να ξεκινησεις απο εντελως dry, βαλε λιιιιιιγο και μετα να αφαιρεις. Το ποιο σημαντικο ειναι να κομπρεσαρεις τα τυμπανα σωστα και το eq. Επισης κατι αλλο ειναι οτι η παραγωγη που εχεις κανει στα κομματια δεν τα επιτρεπει να παιχτουν ασ πουμε στο ραδιοφωνο. θελεις να δοκιμασεις να κανεις τα διαφορα μερη των κομματιων πιο ξεκάθαρα και να τα χτισεις αναλογα. Η φωνη σου ειναι πολυ καλη αν και γνωμη μου ειναι οτι θα ηταν καλυτερα να φυγεις απο το raining pleasure meet curt cobain ηφος με τις πολλεσ επαναλψεις. οχι οτι δεν δουλευει στα συγεκριμενα κομματια απλα πιστεθο οτι εχεις πολλες δυνατοτητες. Αν ειμουν εγω θα σου ελεγα παρε ενα ντραμμερ και ενα μπασσιστα και βαλε τους σε ενα στουντιο να γραψουν τα κομματια οπως ειναι και θα ακουσεις τεραστια διαφορα. Τελος συ συμβουλευω να μην ντρεπεσαι για αυτο που κανεις οπως πολυς κοσμος στο φορουμ και να βαλεις και φωτογραφιες σου στο σαιτ. και ισως να πας και σγτο δικό μου σαιτ. ισωσ τεριαζουμε μουσικα.

www.fabliquid.com

Ναι... είναι τα BFD :). Στα περισσότερα κομμάτια έχω παίξει τα τύμπανα (και το μπάσσο) σε keyboard και έχω κάνει quantize και έξτρα διορθώσεις (με εξαιρέσεις τα πολύ γρήγορα fills βέβαια). Έχεις δίκιο για το quantize, απλά από ότι φαίνεται, λόγω της υπερβολικής ενασχόλησης με αυτά τα κομμάτια έχασα τη σωστή αντίληψη... και αυτό φάνηκε πιο πολύ στο θέμα της φυσικότητας του παιξίματος (ακόμα μου φαίνεται μια χαρά από απόψης προγραμματισμού / υπερβολικού quantize - με εξαίρεση το μπάσσο, το οποίο και καταλαβαίνω ότι είναι λίγο robotique - αν και έχω συνείδηση του γεγονότος ότι μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα). Όσο για το reverb της drums, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τα room mics της BFD, αλλά μάλλον το παράκανα (μάλλον προσπαθώντας να επαναφέρω τη φυσικότητα που χάθηκε από το quantize). Όπως είπα και πριν, δεν είμαι ηχολήπτης, πάντως... μόνος μου το παλεύω, και μάλιστα αυτόν τον καιρό μελετάω βιβλίο σχετικό με μείξη (μάλλον θα είχα γλυτώσει κάποια προβληματάκια, όπως αυτό του reverb, αν είχα κάνει τη μείξη των κομματιών αυτών μετά από μερικούς μήνες). Thanks, πάντως για τα σχόλια... σίγουρα θα με βοηθήσουν στο μέλλον... ;)

ΥΓ: Κατεβάζω τα κομμάτια από του site σου αυτή τη στιγμή...

Καλώς τον skatempora.

Καλά έκανες και ήρθες να πεις για τη δουλειά σου, ρε!

Θα στείλω καμιά γνώμη αν αξιωθώ –λόγω κακής σύνδεσης γαρ- να κατεβάσω κάνα κομμάτι.

Άκου να δεις.

Skatempora hi!

Πολύ όμορφα τα κομμάτια σου και αξιόλογα από συνθετικής άποψης με ωραίες αρμονίες.. Εμενα μου έκαναν πολύ καλή η εντύπωση τα τύμπανα.Ωραίοι ρυθμοί και ευρηματικά σε πολλά σε σημεία. Και οι φράσεις του μπάσου αρκετά καλές.

Γιατί δε μου έκανε τόσο κακή εντύπωση το quantize ; Τόσο πολύ έχω αλλοτριωθεί;

Πρέπει δε να είναι μιξαρισμένα και σε καλές εντάσεις γιατί ως και αυτό το thrash-core ακούστηκε ευχάριστα στα αυτιά μου. Γενικά πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Μπράβο, και σ΄ανώτερα! :D

Empty Rooms

thanx...καταρχην να σου πω πως και αυτη ειναι μια δουλεια που εχει γινει μεσα σε ενα δωματιο.με τυμπανα και ενισχητες και κρεβατι...αλλα τα mp3 ειναι χαμηλης ποιοτητας ονλινε για να κατεωαινουν γρηγορα...πρεπει να θυμηθω να τα αλλαξω. πραγμα πυ σημαινει οτι δεν μπορεις να ακουσεις την τρομερη δουλεια που καναμε στο mastering sto studio transfermation.com που ειναι απο τα καλυτερα mastering suites του λονδίνου και μασ κοστισε μια περιουσια. αλλα αν πασ στο σαιτ τους και δεις τη δισκογραφεια θα καταλαβεις γιατι το καναμε. (το δωματιο του νοελ). το quantize τωρα δεν σου εκανε κακη εντύωση γιατι το μονο πραγμα που παιζει πανω ειναι τα τυμπανα σε συγεκριμενα σημεια. ολα τα οργανα ειναι γραμενα σαν takes απο την αρχη μεχρι το τελος. και οπως ακους εχουμε αφησει και αρκετα μικρολαθάκια λογω καλων takes. Μου αρεσει αρκετα το Walking: Part II παρεπιπτοντος.

www.fabliquid.com

Να σου πω την αλήθεια, Ottomo, το τελευταίο σου post με μπέρδεψε, και έχω την εντύπωση ότι νόμιζες ότι το post του Wasted_Sunsets το είχα κάνει εγώ... anyway... κάτι αντίστοιχο με αυτά που είπε ο Wasted_Sunsets για τα δικά μου κομμάτια θα έλεγα και για τα δικά σου. Μου αρέσει πολύ το όλο κλίμα (το οποίο είναι πολύ πιο οργανικό και ζωντανό από ότι στα δικά μου... μαμημένο quantize! βασικά, η αλήθεια είναι ότι με ψήνει η ιδέα σύνθεσης μπάντας για να παικτούν και live τα κομμάτια), ενώ και η φωνή είναι [βάλε θετική λέξη εδώ, η οποία να μην ακούγεται η ηλίθια... δε βρήκα καμία].

Ξέχασα να σε ρωτήσω και κάτι σχετικά με το προηγούμενο post σου:

"Επισης κατι αλλο ειναι οτι η παραγωγη που εχεις κανει στα κομματια δεν τα επιτρεπει να παιχτουν ασ πουμε στο ραδιοφωνο. θελεις να δοκιμασεις να κανεις τα διαφορα μερη των κομματιων πιο ξεκάθαρα και να τα χτισεις αναλογα."

Μπορείς να το ξεκαθαρίσεις λίγο αυτό;; μιλάς πιο πολύ για τη δομή, ή για τη μείξη; (είμαι βλάκας που δεν το κατάλαβα; :roll: )

to Akisd28: είχα βάλει το link στην υπογραφή μου σε άλλα fora... το noiz μου είχε ξεφύγει... μέχρι πριν λίγο... ;) α... thanks και για το σχόλιο στο guestbook

to toneless: έβαλα DSL και λυτρώθηκα... το προτείνω!

to wasted_sunsets: thaaaaaaaaaaanks...... :)

Μπράβο για τα κομμάτια! Αν και δεν είναι η μουσική που ακούω συνήθως είναι καλή μουσική και αφήνει υποσχέσεις.

Συνέχισε ανελέητα. :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου