elavd Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Εγώ (από ειλικρινή περιέργεια) θέλω να σε ρωτήσω γιατί έχεις τόσο διακαή πόθο να μάθεις όλα τα specs της κιθάρας; Τόσο πολύ σου άρεσε ο ήχος της; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 οντως ρε παιδι μου .. ;D ειναι που ειναι σαν μπουγαδοκοφινο με χορδες απο πλευρας...ποιοτητος και ηχου ειναι και τραγικη η..."ηχοληψια" του...αριστουργηματος....δεσαμε.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Έπαιζε κιθάρα ο Παύλος; Γκονταμμιτ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 σαν μπουγαδοκοφινο με χορδες ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D μπουγαδοκόφινο!!!!!!!!!!!!!! καταπληκτικό!!! απο τους καλύτερους χαρακτηρισμούς που έχω ακούσει!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Γκονταμμιτ. Σουηδικές είναι αυτές; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 ναι τις φτιαχνουν κατι κανέι στη Στοκχολμη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Στη πορεία, άμα ξέρει κανείς ας πει με τι λουλάκι έπλενε ο Τζιμ... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Νομιζω οτι χρησιμοποιουσε ενα απο την Κατω Μουσουνιτσα αλλα δεν κοβω και το χερι μου... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Άρα τελικά είναι yamaha. ;D Μπορεί ίσως κάποιος να μου εξηγήσει γιατί εγώ στο βίντεο με το "κάποτε θα 'ρθουν" βλέπω άσπρο Pickguard σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που είναι μαύρο? ή με γελούν τα μάτια μου ή ο φωτισμός το κάνει να φαίνεται άσπρο (που δεν νομίζω...) ή είναι άλλη κιθάρα. Απλό είναι! Επειδή η κιθάρα ήταν πολύ "ποιότητα", το pickguard ξεκόλλησε κι αυτό που φαίνεται σαν άσπρο pickguard είναι η κόλλα που ήταν απο κάτω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Due to increased popular demand, Yamaha Co. is proud to announce the forthcoming "Pavlaras" Signature series of acoustic guitars, created with painstaking attention to reproducing the details of the originals, including the crappy tone and the flimsy pickguard. Lots of mojo at an affordable price! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση