Προς το περιεχόμενο

Jeff Beck Live-Φύγαμε?

marathon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης κοιτάξτε καλά τα videos. Ο Jeff είναι πατημένα 65...πως τα καταφέρνει το κέρ@τό μου!!!!! Ο David μπροστά του φαίνεται 10 χρόνια μεγαλύτερος...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ποτέ ένας μπασίστας δεν είναι πιο γρήγορος από ένα κιθαρίστα...

Εκτός εάν το μικρό σου όνομα είναι Stanley...

Κι αυτός που έπαιζε με τον Alvin Lee καλός ήταν.... Α κι ο άλλος με τον Gallagher, αααα και ένας άλλος Steve Harris νομίζω τον λένε...... α και ο ...... τελικά μάλλον πολλοί είναι.....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Κι αυτός που έπαιζε με τον Alvin Lee καλός ήταν.... Α κι ο άλλος με τον Gallagher, αααα και ένας άλλος Steve Harris νομίζω τον λένε...... α και ο ...... τελικά μάλλον πολλοί είναι.....

Ναι αλλά ήταν πιο γρήγορος από τον Alvin, εεεεεε?????? Δεν μιλάμε για καλούς, μιλάμε για γρήγορους ;D ;D

Και ο McAvoy ήταν πιό γρήγορος από τον Rorry εεεεεε??????

Επίσης κοιτάξτε καλά τα videos. Ο Jeff είναι πατημένα 65...πως τα καταφέρνει το κέρ@τό μου!!!!! Ο David μπροστά του φαίνεται 10 χρόνια μεγαλύτερος...

Δεν χλαπακιαζει λουκανικα  και μπυρες  ......... ;)

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Απλα οι Floyd για να γραψoυν τα 60+ επη που εγραψαν (καλο ο Beck  αλλα οπως και να το κανουμε η συγκριση ειναι αδικη) χρειαστηκαν μεγαλυτερες ποσοτητες ουσιων που προκαλλουν γηρας  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δεν χλαπακιαζει λουκανικα  και μπυρες  ......... ;)

Πλάκα πλάκα, διάβαζα ότι όταν το 2007, προετοιμαζόταν για του Ronnies Scott, είχε (λέει) άγχος, και για 4 ημέρες έφαγε μόνο ένα Magnum (παγωτό)...

καλο ο Beck  αλλα οπως και να το κανουμε η συγκριση ειναι αδικη

Σίγουρα η σύγκριση πάντα θα είναι άδικη, γιατί δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με ένα συγκρότημα που αποτελείται από τόσο έντονες προσωπικότητες.

Εάν όμως συγκρίνουμε τον τελευταίο προσωπικό δίσκο του David με τον τελευταίο προσωπικό του Jeff...δεν είναι αυτή άδικη σύγκριση?

Ναι αλλά ήταν πιο γρήγορος από τον Alvin, εεεεεε?????? Δεν μιλάμε για καλούς, μιλάμε για γρήγορους ;D ;D

Και ο McAvoy ήταν πιό γρήγορος από τον Rorry εεεεεε??????

Πιάνεις εξέχοντες βιρτουόζους. Ανόμοιες συγκρίσεις. Και εγώ μίλησα για συνέπεια/συνέχεια. Δηλαδή διάρκεια. Η οποία σε συνδυασμό με τη διαφορά μήκους μας δίνει ένα αβαντάζ  πως να το κάνουμε :P

Εδώ έχεις δίκιο. Η αναγνωρισιμότητα / διασημότητα και άλλα τινά τα οποία πάνε μαζί, ήταν ανέκαθεν ένα μεγάλο άγχος για τους κιθαρίστες.

Κιθάρα δε παίζεις;  ;D ;D

Μήτσο, ασε τις ζήλειες. Ας ερχόσουνα και συ. Αλλά ..... cherchez la femme  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

...χρειαστηκαν μεγαλυτερες ποσοτητες ουσιων που προκαλλουν γηρας ...

Kαι όμως, με παρέες σαν τον Ron Wood και τον Rod Steward, δεν απορείς πως την γλύτωσε?

Μήτσο, ασε τις ζήλειες. Ας ερχόσουνα και συ. Αλλά ..... cherchez la femme  ;)

Άσε...για μένα πήγαινε το καρφί...και έχει και δίκαιο!

Εγώ φταίω που είμαι αδύναμος χαρακτήρας?

Θεός ο Beck... τι να λέμε... όσοι έχουν δεί το video στο Jazz Club έπαθαν πλάκα....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου