Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 α,το γυφτο.. ;D και εγω νομιζα οτι ηταν για φετος! ;D ;D Οι πτησεις ΕΧΟΥΝ ανοιξει. ;) (μη φοβασαι εμεις την...χτισαμε την easy και ξερουμε ολα τα κολπα ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Οι πτησεις ΕΧΟΥΝ ανοιξει. Έχεις δίκαιο...άλλα θα περιμένουμε θα το βρούμε το φτηνό! (χρόνο έχουμε) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Μακαρι αλλα δυστυχως στην Easy οσο πιο νωρις τοσο πιο φθηνα (να φανταστεις εχω ηδη....8 κρατησεις για το 2009 για Βερολινο! ;D ;D ;D και μου εχουν κοστισει για δυο ατομα 1000 ευρω ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!) Παντως τσεκαρε και aegean αλλα και British μερικες φορες εχουν τρελλα deals. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Lόγω "σοβαρών επαγγελματικών" υποχρεώσεων θα λείψω για 4 ημέρες στο Λονδίνο Για ότι θέμα προκείψει σχετικά με Gibson, απευθυνθείτε στον Evris Για ότι θέμα προκείψει σχετικά με Mac, απευθυνθείτε στον Κο Eyeprotocol Για ότι θέμα προκείψει σχετικά με Customshop, απευθυνθείτε στον Bihlas Αλλιώς υπομονή να γυρίσω...γεμάτος εμπειρίες Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Zηλευω πολυ ;) Αν τα καταφερεις φερε κανενα λαφυρο απο τη συναυλια (φωτο, βιντεο κλπ) να παρουμε ματι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Ά ρε τυχερε..... Θα αναπληρώσω όμως θα πάω Scorpions, Deep Purple, κλπ. Η αναποδιά μου όσον αφορά Νοσοκομεία κλπ συνεχίζεται..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Zηλευω πολυ ;) Αν τα καταφερεις φερε κανενα λαφυρο απο τη συναυλια (φωτο, βιντεο κλπ) να παρουμε ματι :) Nα μη ζηλεύεις, αλλά να προγραμματίσεις για του χρόνου (και εσύ Studio) Aμα προσέξεις έχω κλείσει εισητήρια από τα Χριστούγεννα... Του χρόνου το πρόγραμμα λέει Montreux ;D ;D Τώρα για photos κλπ, μάλλον δύσκολο, από τη στιγμή που λέει το Royal Albert Hall no photos, δεν ρισκάρω να με προσβάλλουν οι κρυόκωλοι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Marathon σου ειπα οτι αυτο θα μου το πληρωσεις καποτε, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Marathon σου ειπα οτι αυτο θα μου το πληρωσεις καποτε, ε? Ποιό, το εισητήριο? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Ευγε marathon! παντα τετοια! Μια και θα πας Λονδινο για τον Beck, πανε και στο vault του Hard Rock που εχει (...ειχε σιγουρα καποτε) και καποια απο τις κιθαρες του για ...χουφτωμα :-* και πολλες αλλες... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση