odis13 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Ποιό, το εισητήριο? Γενικα μιλαω. Θα σε εκδικηθω μια μερα, πας JB ενω εγω οχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Γενικα μιλαω. Θα σε εκδικηθω μια μερα, πας JB ενω εγω οχι! Mα καλά τώρα....ζείς στην Αγγλία ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟΥ RONNIE'S SCOTT που έπαιζε ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ???? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Σε εμενα κανεις ε? Καλα σου Καλα να περασεις marathon >:( >:( >:( >:( >:( Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Παιδιά αν θέλετε έχει και στο Βέλγιο τον κ. Beck σε 2μισι βδομάδες... http://www.brbf.be/ Εισιτήρια χαλαρά ακόμη και τώρα, και άλλα ονόματα-κόλαση. Όχι, δεν θα είμαι εκεί, θα είμαι κάπου αλλού καλύτερα... :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Παιδιά αν θέλετε έχει και στο Βέλγιο τον κ. Beck σε 2μισι βδομάδες... Mα καλά, πως αντέχει ο γέρος...είναι και στο Montreux στις 17 http://www.montreuxjazz.com/?lang=fr&cat=program09&subcat=by_artist&page=J#artistPage_192_0 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Ρε ..μω το μπελά μου. Βαλτοί είστε;;; Bloody δεν το συζητώ, με Winwood & Bonamassa & Zydeko το Σάββατο ως πρώτη επιλογή είναι μονόδρομος. Αλλά μπαίνουν εμβόλιμοι οι Mayall (ακούστε τον γέρο στο λινκ με τη κομματάρα goin down), SSJ&D (μόνο blues δεν είναι αλλά εφηβικές αδυναμίες) και Derek (για το slide και όχι μόνο ) και λες ασυζητητί ΣΚ όλο. Σοφιαααααααααα πάω για τσιγάρα και έρχομαι. Αμα αργήσω, φάτε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Παιδιά ελάτε, το value for money αυτού του φεστιβάλ είναι κορυφαίο. Ο καιρός αυτή τη στιγμή εδώ είναι θεϊκός (έχει μίνι καύσωνα), είναι κοντά στην Αμβέρσα σε ήρεμο μέρος, αλλά το κάμπινγκ σας μάλλον θα χρειαστεί να το κάνετε, χωρίς να αποκλείονται και τα γειτονικά ξενοδοχεία. Εγώ θα πήγαινα σίγουρα (αν & τον Bonamassa τον έχω δει, είναι όμως σκέτη απόλαυση) αλλά εκείνες τις μέρες θα είμαι σε jazz festival. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Σοφιαααααααααα πάω για τσιγάρα και έρχομαι. Αμα αργήσω, φάτε. ...και θα σας φέρω σοκολάτες Βελγίου.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Mα καλά τώρα....ζείς στην Αγγλία ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟΥ RONNIE'S SCOTT που έπαιζε ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ???? Eδω ημουνα τοτε και ενιωθα την χαρα των πανελληνιων. Μολις ξαναπατησει ομως ποδι στο england δε μου γλυτωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 .....το value for money αυτού του φεστιβάλ είναι κορυφαίο. Understatement of the week !! ;D Κάτσε να τα βάλω κάτω, εισητήρια, ξενοδοχεία, τραίνα, μπύρες, τσιγάρα, βρώμικα, αλλαγές χεσμένων από χαρά βρακιών,,,,, Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση