Haris Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Μετά το Supraphonic, το Acrolite... Σόρυ για τη διάρκεια αλλά παρασύρθηκα (και δεν παίζω και τίποτα της προκοπής... 8)). http://www.youtube.com/watch?v=B9J2H3nZcWI Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστούμε για την προσπάθεια. Απλά λίγο καλύτερο ήχο να είχε κατα τ'άλλα είναι οκ, και το παίξιμο και η λήψη. ;D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Έχεις δίκιο για τον ήχο, αλλά προς το παρόν δεν έχω χώρο ή χρόνο να στήσω μικρόφωνα και τα παρελκόμενα - πρέπει πρώτα να ξεπακετάρω όλες αυτές τις κούτες που βλέπεις να με περιβάλλουν... Αν ανοίξεις το παράθυρο του βίντεο και επιλέξεις το "watch in high quality", τα πράγματα βελτιώνονται κάπως αλλά όχι θεαματικά. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
snare Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 ωραίο κούρδισμα φιλε κ' πολύ ωραίο ταμπούρο :) φυσικά η αρχη του βιντεο δεν μπορουσε παρά να θυμίσει κλασσικό bonzo ταμπουρο-ήχο. εύγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Snare, ευχαριστώ. Bonzo ήταν μόνο ένας, αλλά σε όλους μας έχει αφήσει κατιτίς! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν το supra είναι αψογο. Επαιξα σε ενα ιδιο ταμπούρο ενος φίλου και πράγματικα ήταν φοβερό. Απο τα βίντεο σου δεν μπόρεσα να καταλάβω τρομερά μεγάλη διαφορά στον ήχο απο το acrolite τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε. Μετά απο το ποστ σου πήρα ενα acrolite απο ebay 120$.(no budget for supra now) ελπίζω να μου βγεί καλό και να μην με σκίσει το τελωνείο). είδωμεν. βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Καλόπαιχτο το Acrolite! Για 120 δολάρια δεν πιστεύω να σε πονέσει το τελωνείο, και παίζει να μην πληρώσεις και μία. Βέβαια, τόσο ανοργάνωτοι, απρογραμμάτιστοι, άσχετοι, χύμα και άντε μη βρίσω, που είναι, ποτέ δεν ξέρεις... Όσο για τον ήχο, όντως μοιάζουν τα δύο (και ακόμη περισσότερο μέσω μικροφώνου κάμερας) αφού είναι ουσιαστικά τα ίδια, με μόνη διαφορά τα δύο λιγότερα βασάκια του Acrolite. Αναμένουμε εντυπώσεις... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Το ταμπούρο ήρθε.Η παραγγελία δώθηκε 12/12 σε πωλητή στο Chicago(ebay) και 17/12 ήταν Ελλάδα. Στις 22/12 στα χέρια μου. Δηλωμένη αξία(80$ και 75$ μεταφορικα).Μου βγήκε 123 ευρώ σύνολο. Εξοδα=3 ευρω ΕΛΤΑ. Το ταμπούρο σε πολύ καλή κατάσταση(μοντελο 1978-79). Ηχος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ με το κρακ που έψαχνα και γράφει απίστευτα. Μόλις τελειώσουμε ένα κομμάτι δικό μας θα ανεβάσω.Λιγο να ψαχτώ με το κούρδισμα του και ειναι όλα goodawagen ;D βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Με γεια! Μην μας κρατήσεις πολύ σε αγωνία με το clip! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Χρονια πολλά και καλή χρονιά. Μετά απο την πρώτη απόπειρα να μάθω να χειρίζομαι ένα μουσικό πρόγραμμα(Adobe Audition) , σας ανεβάζω ένα δικό μας κομμάτι που γράψαμε στο στουντιάκι μας στο νησί(αίγινα). επειδή είναι η πρώτη φορά και δεν έχω ιδέα παρακαλώ με το μαλακό ;D Το κομμάτι το ανεβάζω εδώ για το ταμπούρο , και σύντομα θα το ανεβάσω ολοκληρωμένο στο σωστό μέρος. Απο την βιασύνη μου να γράψω με το καινούργιο κοσκινάκι μου , το κούρδισα μια ψιλή αλλα με την μαμήσια batter μεμβράνη(ludwig και πρέπει να είναι πολύ καιρό πάνω0. anyway περιμένω τα μπράβο σας την κατσάδα σας και τις προς βελτίωση παρατηρήσεις σας βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση