parsifal Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι τ α π α ν τ α τα βρίσκουμε μέσα σε αυτό εδώ το forum (αλλοιώς θα σας είχα τρελλάνει σε ερωτήσεις) Είστε όλοι κατατοπισμένοι σε αυτό που κάνετε και οι λύσεις που δίνετε είναι π α ν τ α ακριβείς. μ π ρ α β ο Keep on ..... walking in the free world Parsifal πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ κι εγώ όλους που συμμετέχουν στις συζητήσεις αλλά και βοηθούν&ανιδιοτελώς. Εύγε! Αυτό είναι internet, και αυτό είναι κοινότητα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parsifal Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Έχεις δίκιο για την ποιότητα internet αλλά μου άρεσε περισσότερο η έκφραση "κοινότητα". Συμπορευόμαστε! πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση