Προς το περιεχόμενο

Myspace profile

parabol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε parabol καταρχάς τα σπας. Απο κει και πέρα τα σπας. Και τρίτον τα σπας.

Τεταρτον τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται, κι εγώ όλα μόνος μου τα παίζω (τα όργανα καλέ).

Τσέκαρε http://www.myspace.com/tugito αν και επειδή εχω ενα ματσο εκατοντάδες τραγουδια τα συγκεκριμένα δεν εκφράζουν το σύνολο.

Μπράβο πάντως και πολύ θα ήθελα να ακουσω κανα demo σου αν εχεις (σε Mp3 ή σε cd).

Επίσης ίσως είναι σωστό νομίζω που ανοιξες νεο θέμα αν αυτό που θες ειναι απόψεις και κριτική. Δεν ξέρω στανταρ.. Παντως αν είναι free το άλλο θέμα και για κριτικές ας κλειδωθεί αυτό..

Take care.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε tugito ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!Την καλυτερη δουλεια κανεις (solo) ...Τι να τους κανεις τους υπολοιπους οταν  μπορεις να τα κανεις ολα μονος σου???Η μουσικη παει μπροστα με ''ολιγαρχια'' και ακομα καλυτερα ΜΟΝΑΡΧΙΑ γιατι οπως λεει και το ρητο οπου λαλλουν... :P :P

Αστειευομαι βεβαια (κατα το 50%...)...

Πολυ ωραιες ιδεες στο profile σου...

Θα ενημερωσω οταν φτιαχτει το demo..

Fleemail ευχαριστω και σενα για τα καλα σου λογια ;D

Το θεμα το ανοιξα για ''κριτικη'',

το υπαρχον θεμα που αναφερεσαι ειναι αβυσαλλεο και να το αναφερω,σχεδον αδιαφορο...;)

Leo I 'm Suhr Tom Anderson has a Gibson

• Administrator

Υπάρχει ειδικη κατηγορια του φορουμ για κριτική. Tα Clips, όπου πρέπει να ανεβάσεις το μουσικό θέμα.

Live and let Live.

........Την καλυτερη δουλεια κανεις (solo) ...Τι να τους κανεις τους υπολοιπους οταν  μπορεις να τα κανεις ολα μονος σου???Η μουσικη παει μπροστα με ''ολιγαρχια'' και ακομα καλυτερα ΜΟΝΑΡΧΙΑ γιατι οπως λεει και το ρητο οπου λαλλουν... :P :P

Αν και υπάρχει άλλη κατηγορία για κλιπς, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω (κατά 50%  ;D ) στα προαναφερθέντα σου.

Αφαιρούμενου του χαβαλέ, κοινωνικής συνεύρεσης, αλληλοκερασμάτων και άλλων δημοφιλών στα γκρουπ σπορ, η δημιουργία γκρουπ είναι και αυτό μέρος της δημιουργίας.

Δεν αντιλέγω ότι δεν νομίζω ότι ένας Prince, Bowie, Wonder κλπ κλπ θα είχαν λίγα να πάρουν από ένα γκρουπ και για αυτό κινούνται σόλο με την προσθήκη session μουσικών (που και αυτό είναι τινί τρόπω μια δημιουργία γκρουπ) αλλά οι μουσικές ιδιοφυίες είναι λίγες και αποτελούν εξαίρεση.

Από την άλλη μπορώ να αντιπαραθέσω μια σωρεία συγκροτημάτων που εάν δεν υπήρχαν οι εσωτερικές ζυμώσεις τους δεν θα απολαμβάναμε και τα αριστουργήματά τους. Ολοι ξέρουμε παραδείγματα από μουσικούς που ήταν μέλη σε συγκροτήματα που λατρέψαμε και όταν κατευθύνθηκαν σε σόλο καριέρα βλαστημήσαμε τα φράγκα που δώσαμε για τον δίσκο τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά που δουλεύεις μόνος σου. Τουναντίον. Δουλεύεις το υλικό σου και αποσαφηνίζεις τις ιδέες σου. Αλλά μην αποκλείεις το γεγονός της βελτίωσης αυτού με κάποιον ομοιδεάτη. Βλέπε Tugito π.χ.  ;D

Κριτική όταν καταφέρω να δω το site..........

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου