johndelover Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 ΓΕια σας!! Θελω τη βοηθεια σας. Διαθετω 500 euro και θελω να μου πειτε μια καλη προταση monitor(active) σε αυτα τα λεφτα.(με 8αρι woofer) Eυχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
baxkos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 νομιζω οτι εχουν ξαναγίνει τετοιες συζητησεις!!και απο οσο ξερω μια καλη λυση ειναι τα alesis MKII http://www.alesis.com/monitoronemkii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psychedelic Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 M-Audio Studiophile BX8a Deluxe 400€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 στα 400 (περίπου) παίζουν τα Prodipe Pro 8 και τα Tascam VL-A8 (δεν τα έχω ακούσει αλλά αν είναι σαν τα 5" είναι ανώτερα από τις άλλες προτάσεις που έγιναν) και Samson Rubicon R8a ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 oi καλυτερες προτασεις σε αυτη την τιμη(ισως και σε καποια χρηματα πιο...''πανω'' ) ειναι τα samson rubicon 8A k tascam vl8A που προαναφερθηκαν....θα σου ελεγα να πας να ακουσεις αυτα τα 2 ζευγαρια σε καποιο κοινο χωρο αν γινεται....δοκιμασε το unison ....ισως κ ο διαμαντοπουλος που φερνει διαφορες εταιρειες να μπορει να το κανει αυτο....εχω να σου προτεινω κ ενα αλλο μαγαζι αν δεν βγαλεις ακρη... ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δες και KRK Rokit RP8 G2 http://www.dv247.com/invt/51949/ Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση