parabol Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Οταν συμπληρωνω τη φορμα τι συμπληρωνω στο title ρε guys?? ??? ??? Leo I 'm Suhr Tom Anderson has a Gibson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Mr, Mrs, αναλόγως φύλου, προσφώνηση είναι. To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Παραγγελια 28/12 στο dv247 και ηρθε σημερα το fenderi με τα σχιστα ματια. ο upsας παλιος γνωστος ειχε αλλες δυο για περιοχη Πειραια ;) αντε καλοριζικες. , , , περι GAK.CO.UK τωρα o λογος ιδου η απαντηση που μου εστειλαν οταν χθες τους ζητησα να μου στειλουν δυο (2) κιθαρες Ελλαδα. GAK.CO.UK Home | Order Tracking | Contact Us GAK Representative: Mingus Cornish Hi, many thanks for your email. Unfortunately we do not currently have the facility to ship internationally. I apologise for any inconvenience caused. Please do not hesitate to contact us if we can be of any further assistance. Many thanks Mingus Cornish GAK.CO.UK ??? one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ παρασκευή 2/1/09 πριν τις 12:00 έκανα την παραγγελία και ολα καλά μέχρι τώρα. Εχει αποσταλεί και το περιμένω το ''ΠΑΚΕΤΟ'':MOTIF XS R ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D edit:Με κάρτα simply visa carrefur παρακαλώ... :o :o :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 πάντως παιδιά εγώ προσπάθησα να αγοράσω με visa electron της Εθνικής και δεν τη δέχεται παρόλο που το dv247 είναι συμβατό με electron... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Παραγγελια 28/12 στο dv247 και ηρθε σημερα το fenderi με τα σχιστα ματια. ο upsας παλιος γνωστος ειχε αλλες δυο για περιοχη Πειραια ;) αντε καλοριζικες. , , , περι GAK.CO.UK τωρα o λογος ιδου η απαντηση που μου εστειλαν οταν χθες τους ζητησα να μου στειλουν δυο (2) κιθαρες Ελλαδα. GAK.CO.UK Home | Order Tracking | Contact Us GAK Representative: Mingus Cornish Hi, many thanks for your email. Unfortunately we do not currently have the facility to ship internationally. I apologise for any inconvenience caused. Please do not hesitate to contact us if we can be of any further assistance. Many thanks Mingus Cornish GAK.CO.UK ??? Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Το Gak εδω και λιγο καιρο δουλευει μεσω Ιντερνετ και ακομα δεν εχει international order department.Δουλευουν μονο εντος Αγγλιας, αλλα σε λιγο καιρο θα κανουν και international αποστολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 πάντως παιδιά εγώ προσπάθησα να αγοράσω με visa electron της Εθνικής και δεν τη δέχεται παρόλο που το dv247 είναι συμβατό με electron... Ακριβώς κι εγώ με την ίδια κάρτα προσπάθησα,μα τίποτα. Πήρα τηλέφωνο στην εξηπηρέτηση πελατών της visa electron της Εθνικής και μου είπαν πως είναι να για την χρησιμοποιείς μόνο από τερματικό(μαγνητικό αναγνώστη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parabol Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Παραγγελια 28/12 στο dv247 και ηρθε σημερα το fenderi με τα σχιστα ματια. ο upsας παλιος γνωστος ειχε αλλες δυο για περιοχη Πειραια ;) αντε καλοριζικες. , , , περι GAK.CO.UK τωρα o λογος ιδου η απαντηση που μου εστειλαν οταν χθες τους ζητησα να μου στειλουν δυο (2) Περιεργο... ??? ??? Εκανα χθες μια παραγελλια.κιθαρα και θηκη κιθαρες Ελλαδα. GAK.CO.UK Home | Order Tracking | Contact Us GAK Representative: Mingus Cornish Hi, many thanks for your email. Unfortunately we do not currently have the facility to ship internationally. I apologise for any inconvenience caused. Please do not hesitate to contact us if we can be of any further assistance. Many thanks Mingus Cornish GAK.CO.UK ??? Περιεργο... ??? ??? Εκανα χθες μια παραγελλια,κιθαρα και θηκη και ολα μια χαρα... Στο order status μου λεει : * Order Status: * New * This order request has been received. Και εχω λαβει ηδη το mail oti ελαβαν την παραγγελια μου... Δεν πιστευω να γινει καμια στραβη :-\ :o :'( >:( Leo I 'm Suhr Tom Anderson has a Gibson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 εφ'όσων σου έστειλαν Order number,πρέπει να είναι όλα ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grafistas Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Εχω μια απορία, μέρα με τη μέρα οι τιμές του dv247 ανεβαίνουν? Ήθελα να παραγγείλω κατι ηλεκτρονικά ντράμς και μεσα σε 2 μέρες ανεβηκανε 40 λίρες....γιατι το κάνουν αυτο?????Αυτο υσχίει και για άλλα προιόντα που ήθελα να αγοράσω. http://www.myspace.com/belongnoone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις