dimitrismusic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 καλυσπερα σε ολους καταρχην.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. εχω ενα electribe-drum . ενω βλεπω οτι μεσα στο cubase ηχογραφη αυτο που παιζω δεν μπορω να το ακουσω.τι κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως έχεις κανένα Mute πατημένο? Τo Μοnitor είναι ΟΚ ? Σε άλλη περίπτωση RTFM ! Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitrismusic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 επειδη ειμαι και λιγο ασχετος :o :o :o αν μπορεις να μου τα πεις λιγο πιο απλα? εχω το cubase 4.αν δεν σου κανει κοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitrismusic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 monitor+mute ειναι οκ.μεσα απο το ιδιο το προγραμμα οτι γραφω το ακουω απο το εξωτερικο μηχανημα δεν μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημητρη πηγαινε Device setup και τσεκαρισε το Direct monitoring. Τι καρτα ηχου εχεις ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitrismusic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 lexigon omega Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημητρη πατα F3 να ανοιξει η κονσολα του Cubase και κοιταξε πρωτα εαν μπαινει το σημα στο Cubase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippos_encore Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ (ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΝΤΕΣΙΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ (ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ MONITOR MIX) , ΣΤΟ ΓΡΑΨΕ/ ΑΚΟΥ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitrismusic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Direct monitoring. αυτο ουτε μπορω να το τσεκαπω ουτε να το ξετσεκαρω :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση