Peruvian Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχει κανενα προγραμμα για να ρυθμιζεις την ενταση των πεταλιων να μην ξεφευγει προσθτοντας εφφε???? My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 υπάρχει http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 γιατι ακριβως μιλαμε ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 υπάρχει ευχαριστώ για την πληρη απαντηση...ηταν πληρως διαφωτιστική!!! πλακα κανω... ποιο προγραμμα ειναι...πως λεγεται??? γιατι ακριβως μιλαμε ρε παιδια? ρωταω αν υπαχει καποιο προγραμμα που να σε βοηθαει να φτιαχνεις τις εντασεις απο τα πεταλια σου! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστώ για την πληρη απαντηση...ηταν πληρως διαφωτιστική!!! πλακα κανω... ποιο προγραμμα ειναι...πως λεγεται??? Μηπως καλυτερα να αναφερεις τι ακριβως θες να κανεις?man δεν βγαινει νοημα..εκτος αν δεν καταλαβαινω εγω κατι..οταν λες πεταλια αναφερεις stompboxes ή τα ''πεταλια'' στην digi πεταλιερα σου?αν παλι μιλας για stompboxes δεν νομιζω οτι κατι σε software υπαρχει για να κανεις κατι τετοιο,αλλα τι προβλημα αντιμετωπιζεις εσυ ακριβως εξηγησε λιγο thanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 το προσθεσα στο πανω σχολιο Μηπως καλυτερα να αναφερεις τι ακριβως θες να κανεις?man δεν βγαινει νοημα..εκτος αν δεν καταλαβαινω εγω κατι.. My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 ναι το ειδα,ποσταρα και γω περισσοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι. Όταν λες πεταλιών εννοείς volume pedals ή effects pedals ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 stompboxes... τιποτα το βασικο απλα θελω οταν παταω ενα εφφε να μην ειναι η του ηχου μου πολυ μεγαλυτερη...ενταξει το φτιαχνω με το αυτι θα μου πεις...αλλα ρωταω αν υαπρχει κατι πιο software ή καποιος τροπος για περισσοτερη ακριβεια! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου Περουβιανε δεν καταλαβαινω τι εννοεις οπως και κανενας αλλος νομιζω... Μιλας για πεταλακια stompbox και για προγραμμα στον υπολογιστη...???????? Στειλε ενα ολοκληρωμενο ποστ να καταλαβουμε τι εννοεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση