Peruvian Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 το πηρα σήμερα...ειναι πολυ βολικο γιατι σηκωνει 1670 mA... για τα πεταλια!!! τα σπαει!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή μπορεί άνετα να τροφοδοτήσει τετρακόσια δεκαεπτά Boss DS-1? Cool 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Θελουμε φωτογραφια και κλιπ ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 παιδια δεν εχω ψηφιακη! θα δανειστω και θα τραβιξω fotos βασικα το dc on tap ειναι μετασχισματιστης(μπριζα απλη) και βγαζει ενα καλωδιο με υποδοχες...αυτο ειναι ολο...!!!εξυπνο και πρακτικο! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή μπορεί άνετα να τροφοδοτήσει τετρακόσια δεκαεπτά Boss DS-1? Cool 8) ;D ;D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 ναι να φανταστεις εγω εχω πανω... μια ψηφ. πεταλιερα πολυ-εφφε +5 πεταλια και ενα wah!!! και η πλακα ειναι οτι παιρνει και αλλα!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 παιδια δεν εχω ψηφιακη! θα δανειστω και θα τραβιξω fotos βασικα το dc on tap ειναι μετασχισματιστης(μπριζα απλη) και βγαζει ενα καλωδιο με υποδοχες...αυτο ειναι ολο...!!!εξυπνο και πρακτικο! Βρε συ peruvian, πλάκα σου κάνουμε :) Δεν χρειάζονται photos :) Απλά... ως τροφοδοτικό έχει κάτι το ιδιαίτερο? Μειώθηκε (π.χ.) ο θόρυβος σε σχέση με το παλιό σου? Και αν ναι... ποιό ήταν το παλιό σου? :) Τέτοια πράγματα πες μας και όχι απλά ....οτι "τα σπάει", καθώς υπό μιαν έννοια.. όλα τα τροφοδοτικά "τα σπάνε" ("ξεμπερδεύεις" από μπαταρίες) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Να πω και εγω κατι; ναι να φανταστεις εγω εχω πανω... μια ψηφ. πεταλιερα πολυ-εφφε +5 πεταλια και ενα wah!! Τι τα θες ολα αυτα και μας λες οτι παιρνει και αλλα :P :P :P Ξερεις να παιζεις; ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 βασικα ειχα μπαταριες και απλους μετασχηματιστες η διαφορα στον ηχο ειναι μεγαλη...οντως ο θορυβος μειωθηκε αισθητά!!! και δεν πιανει καθολου χωρο...καθολου ομως!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Να πω και εγω κατι; Τι τα θες ολα αυτα και μας λες οτι παιρνει και αλλα :P :P :P Ξερεις να παιζεις; ;D ;D ;D οχι...δεν ξερω καν τι ειναι η κιθαρα!!! απλα εχω βιτσιο να μαζευω πεταλια... τη βρισκω πως το λενε!!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση