maze Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι καθόλου άκυρος. Αυτό που λέει είναι απόλυτα τεκμηριωμένο: αν δεν μπορείς παίζοντας την ίδια μελωδία να κάνεις χιτ, τότε πότε θα το κάνεις; Για τον αφορισμό σου, απέναντι στο επιχείρημα του spy... ειναι πολυ ακυρος γιατι και χιτ εχει κανει στον τομεα του.τι να κανουμε ο πολυς κοσμος ακουει μουσικη με στιχους.και δεν παίζει πάντα μπροστά σε κοινό αποτελούμενο από guitar geeks ειδικα ο σατριανι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 ειναι πολυ ακυρος ..... Μια χαρά τα λέει ο SPY. :) ...και δεν παίζει πάντα μπροστά σε κοινό αποτελούμενο από guitar geeks ειδικα ο σατριανι. Όχι, παίζει και σε αρρεβώνες. ;D Για να μην παρεξηγηθώ....... μου αρέσει μερικές φορές ο Σαντριάνης... αλλά αν δεν έπαιζα κιθάρα είναι πολύ πιθανό να αδιαφορούσα για τη μουσική του. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 χιτ εχει κανει στον τομεα του Ακριβώς. Ενώ οι Coldplay έχουν κάνει χιτ γενικά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Ακριβώς. Ενώ οι Coldplay έχουν κάνει χιτ γενικά. και αυτο ακυρο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Για να μην παρεξηγηθώ....... μου αρέσει μερικές φορές ο Σαντριάνης... αλλά αν δεν έπαιζα κιθάρα είναι πολύ πιθανό να αδιαφορούσα για τη μουσική του. :) Αυτό μόνο θετικό είναι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 και δεν παίζει πάντα μπροστά σε κοινό αποτελούμενο από guitar geeks ειδικα ο σατριανι. εχεις απολυτο δικιο την τελευταια φορα που επαιξε εδω ειχε και 2 μπαργουμεν και τον Πακιστανο που επλενε τα ποτηρια...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Don_Pasquale Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά είναι ο μόνος σολο κιθαρίστας που έχει σωστό phrasing και βγάζει "τραγουδιστά" κομμάτια (κουπλέ ρεφραίν, γέφυρες κι απ'όλα :) ) και ΔΕΝ τον ακούνε μόνο guitar geeks (στο live εδώ ήταν μία απο τις μόνες συναυλίες που έχω πάει οπου ήρθαν μαζί μου και 4 φίλοι μου που δεν έχουν καμία επαφή με το χώρο δημιουργία/ παίξιμο μουσικής). Και είναι επίσης προφανές οτι είναι ο πιο εμπορικός καθαρά σόλο κιθαρίστας (δεν ήταν κάποτε σε γνωστή μπάντα, και για μενα το εμπορικός είναι "καλό πράμα"). Μόνο την κατάρα της φλύαρης μη-δομής και του non-hit δεν έχει (που την έχουν σχεδόν ΟΛΟΙ οι άλλοι σόλο κιθαρίστες). Πραγματικά τελείως άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Don_Pasquale Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Κατα τ'άλλα το συγκεκριμένο κομμάτι το έχω γράψει κι εγώ, και ίσως κι εσύ, που με διαβάζεις τώρα, κάποτε ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 ...και ΔΕΝ τον ακούνε μόνο guitar geeks (στο live εδώ ήταν μία απο τις μόνες συναυλίες που έχω πάει οπου ήρθαν μαζί μου και 4 φίλοι μου που δεν έχουν καμία επαφή με το χώρο δημιουργία/ παίξιμο μουσικής). Εδώ έχεις ένα δίκιο αλλά σίγουρα το 90% σε μια συναυλία του Τζο είναι κιθαρίστες (το guitar geeks είναι ψιλοβλακεία ορισμός). Κ το βρίσκω λογικό. Το Love Thing για παράδειγμα στα αυτιά των περισσότερων που δεν ασχολούνται μοιάζει με soundtrack τσόντας... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 εχεις απολυτο δικιο την τελευταια φορα που επαιξε εδω ειχε και 2 μπαργουμεν και τον Πακιστανο που επλενε τα ποτηρια...... κανεις μεγαλο λαθος,ηταν και η τοτε κοπελα μου.Της αρεσε ειπε αλλα μετα αποδειχτηκε οτι επρεπε να παμε σε 3 θεατρα (τα 2 πειραματικά) και σε ενα μεγαλο σουπερμαρκετ για 6 ωρες για να πατσισουμε.;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση