elavd Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 εμένα πάντως απο το 5:18 και μετά μου θυμίζει αυτό το κομμάτι του υπερ-συγκροτήματος army of lovers :P [flash=200,200] +1000 για την ομοιότητα, αλλά και για τον χαρακτηρισμό "υπερ-συγκρότημα" ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 E? δεν πολυκαταλαβαίνω για τί πράμα μιλάς, Μήπως τώρα; και μόνο του το συγκεκριμένο σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Case closed! μπορει να μεταφερθει στα απαντημενα ;D http://www.nme.com/news/coldplay/47325 http://news.justia.com/cases/featured/california/cacdce/2:2008cv07987/432491/ Συμβιβασμος εκτος δικαστηριου (τωρα ποιος πραγματικα κερδισε...δεν ξερω... ???) :) 8) www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Wow! έγραψες το viva la vida? Πες τώρα, είσαι ο Σατριάνης ή ο Κολπλέης; Γρήγορα πριν βγεις Χατζηγιάννης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μπράβο Σατριάνι. Κέρδισες. Θα είσαι για πάντα ο βασιληάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Wow! έγραψες το viva la vida? Πες τώρα, είσαι ο Σατριάνης ή ο Κολπλέης; Γρήγορα πριν βγεις Χατζηγιάννης! Την είδηση την είχα δει πριν από μέρες. Είπα να μην ρίξω λάδι στη φωτιά. Σας δίνω μόνο ένα πρόσφατο ποιηματάκι. "Είναι παρθένα.... του Σατριάνι... η χτένα....!!!!" :) :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 [flash=200,200] ΥMNOΣ!!!! η kαλύτερη μπαντα ολων των εποχων. Εγω καποτε μπηκα στη διαδικασια να στειλω μηνυμα στο συνθετη αυτου του κομματιου στο facebook και να του πω πως πολλοι ακουν λιγοι καταλαβαινουν...αρκεστικε στο να μου πει πως δε το ειχε παρατηρησει αλλα και να με προκαλεσει να του στειλω δικα μου κομματια να δει αυτος απο που επιρρεαστικα εγω. ακουστε το ρεφρεν.... 1:36 και παιξτε στη les paul σας αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Την είδηση την είχα δει πριν από μέρες. Είπα να μην ρίξω λάδι στη φωτιά. Σας δίνω μόνο ένα πρόσφατο ποιηματάκι. "Είναι παρθένα.... του Σατριάνι... η χτένα....!!!!" :) :) :) :) :) Είσαι κακεντρεχής και εκτός θέματος. Σε μερικούς περήφανους ανθρώπους, οι τρίχες προτιμούν τον θάνατο/πτώση από την ατίμωση/άσπρισμα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σε μερικούς περήφανους ανθρώπους, οι τρίχες προτιμούν τον θάνατο/πτώση από την ατίμωση/άσπρισμα. Kαι οι δικές μου προτίμησαν το θάνατο από την ατίμωση... ΑΛΛΑ εγώ δεν κάνω μηνύσεις στους Coldplay, dear.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι οι δικές μου προτίμησαν το θάνατο από την ατίμωση... ΑΛΛΑ εγώ δεν κάνω μηνύσεις στους Coldplay, dear.. Άρα επειδή είναι φαλακρός, συνεπάγεται (και αντιστρόφως) ότι δεν πρέπει να ... ??? (brain explodes) Άσχετο, είδα πριν 2 βράδια τους coldplay στο wembley, ίσως από τα καλύτερα live που έχω δει ποτέ (βέβαια φταιει και το wembley, αλλά και αυτοί ανταπεξήλθαν με το παραπάνω!). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση