Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι τα ξυλα της USACUSTOMGUITARS ειναι με διαφορα τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ στον πλανητη (ουδεμια σχεση με stewmac) αν θες στειλε μου pm για να σου δωσω το ονομα μου να το χρησιμοποιήσεις σαν reference στον Tommy (ο ιδιοκτητης..) για καλυτερες τιμες & service :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2005 apopsi moy einai oti ta kalyyyyytera xyla tha ta vreis sto LMI.(ligo pio akriva..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2005 απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι τα ξυλα της USACUSTOMGUITARS ειναι με διαφορα τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ στον πλανητη (ουδεμια σχεση με stewmac)αν θες στειλε μου pm για να σου δωσω το ονομα μου να το χρησιμοποιήσεις σαν reference στον Tommy (ο ιδιοκτητης..) για καλυτερες τιμες & service :wink: Πόσο περίπου βγαίνει ένα σώμα με βάψιμο;(απλό χρώμα χωρίς πολλά πολλά) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2005 www.usacustomguitars.com το βαψιμο σε συμφερει να το κανεις εδω (καμμια 150αρα περιπου..) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Locrian Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι τα ξυλα της USACUSTOMGUITARS ειναι με διαφορα τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ στον πλανητη (ουδεμια σχεση με stewmac)αν θες στειλε μου pm για να σου δωσω το ονομα μου να το χρησιμοποιήσεις σαν reference στον Tommy (ο ιδιοκτητης..) για καλυτερες τιμες & service :wink: Ευχαριστώ για την ευγενική σου προσφορά. Ξυλεία δεν θα χρειαστεί να αγοράσω διότι έχω αρκετή σε καδρόνια, αγορασμένη από εμένα προ 15ετίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση