Madara Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Πραγματικά αξιέπαινο... :) Gibson Les Paul Goth: Dream guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν ειναι αθηνα το παιδι, εγω ανεβαινω σχεδον καθε σκ θεσ/νικη.. Οποτε μπορω να φερω τα κολητιρια και τα πολυμετρα μου. https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antone Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, την οποία δεν περίμενα και μόλις είδα τα μηνύματά σας. :) Είναι πράγματι αξιέπαινο το ενδιαφέρον του κυρίου Χναράκη και του bsiap καθώς και η ευαισθησία πολλών χρηστών στο noiz.gr. Δυστυχώς, μετά από επικοινωνία μου με το παιδί, μου ζήτησε να μην κάνω καμμία κίνηση γιατί η οικονομική του κατάσταση χειροτέρευσε και δεν διανοείται αυτή την περίοδο να κάνει κανένα έξοδο. Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά και το ενδιαφέρον. Φιλικά, Αντώνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε Antone, Μάλλον κάτι παρεξήγησες και δεν κατάλαβες καλά. Είπα "συνεισφέρω". Σημαίνει χωρίς χρέωση. Δηλαδή δωρεάν. Τουλάχιστον όσον αφορά την εργασία μου. Βέβαια, αυτό το κάνω όχι σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά σε απολύτως προσωπικό. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν μιλάμε για κανένα έξοδο από πλευράς του φίλου σου. Φιλικά Μανώλης Υ.Γ. Ποιό μοντέλο κιθάρας είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
same Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 μεγαλη μερα σημερα για το noiz Συγχαρητηρια και απο εμενα Κυριε Μανωλη μας κανετε περηφανους ολους τους noizαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω ότι ο κ.χναράκης με κατασυγκινεί και μάλιστα έπειτα από 8ωρη συνεχή ακρώαση black metal.Τι να πω τώρα; Απλά μπράβο "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε Antone, Μάλλον κάτι παρεξήγησες και δεν κατάλαβες καλά. Είπα "συνεισφέρω". Σημαίνει χωρίς χρέωση. Δηλαδή δωρεάν. Τουλάχιστον όσον αφορά την εργασία μου. Βέβαια, αυτό το κάνω όχι σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά σε απολύτως προσωπικό. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν μιλάμε για κανένα έξοδο από πλευράς του φίλου σου. Φιλικά Μανώλης Δεν έχω λόγια...Χρυσοκαρμώστε τον. (το λιγότερο...αν και κάτι τέτοιες ενέργειες δεν χρειάζονται υλικό έπαινο. Αλλού είναι η ομορφιά τους..) Μπράβο και πάλι κ. Μανώλη.. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 αυτο ειναι... ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΣ!!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antone Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Όντως κάτι δεν κατάλαβα καλά :D Δεν έχω λόγια. Είμαι κι εγώ της ίδιας νοοτροπίας γι' αυτό και έσπευσα να απευθυθυνθώ στους ανθρώπους του noiz. Αν όχι εδώ, τότε που; :) +απειρο στο κάρμα όσων σκέφτονται και λειτουργούν. Μόνο έτσι εξελίσσεται η κοινωνία. Ευχαριστώ πολύ, Αντώνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση