Antone Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, έπεσε η τακαμίνη (Takamine) ενός φίλου και συνεργάτη στο πάτωμα του καμαρινιού στο μαγαζί και κάτι έσπασε μέσα της και δε λειτουργεί. Το παιδί έχει εξαιρετικό οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορεί να διαθέσει πάνω από 100 ευρώ να την επισκευάσει. Μπορεί καποιος να προτείνει που να την πάει για επισκευή; Το επίσημο service είναι σχετικά ακριβό απ' ό,τι μου λέει. Κάθε συνεισφορά είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, @ντώνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Εάν: 1) είσαι Αθήνα 2) την φέρεις σήμερα έως τις 6μμ 3) το πρόβλημα είναι ηλεκτρονικό τότε συνεισφέρω. Πάρε τηλ. στο 210.3303579 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Εάν: 1) είσαι Αθήνα 2) την φέρεις σήμερα έως τις 6μμ 3) το πρόβλημα είναι ηλεκτρονικό τότε συνεισφέρω. Πάρε τηλ. στο 210.3303579 Δεδομένου και το ότι (υποθέτω ότι) είστε επαγγελματίας, για την πράξη σας, έχετε τον αμέριστο σεβασμό μου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα μόνο και μόνο για την πρόθεση. :) ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεδομένου και το ότι (υποθέτω ότι) είστε επαγγελματίας, για την πράξη σας, έχετε τον αμέριστο σεβασμό μου. +2112...και από μένα. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Εάν: 1) είσαι Αθήνα 2) την φέρεις σήμερα έως τις 6μμ 3) το πρόβλημα είναι ηλεκτρονικό τότε συνεισφέρω. Πάρε τηλ. στο 210.3303579 Ευγε!!! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Guru με τα όλα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ όλους. Το θέμα είναι ότι δεν επικοινώνησε ακόμα. Μήπως δεν είναι Αθήνα; Να κάνω και μία αλλαγή στην ώρα. Αντί (έως τις 6μμ) σε (έως τις 8μμ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Ενα μπράβο και απο εμένα, φτιαχτεί δε φτιαχτεί η κιθάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ όμορφη και ευγενική χειρονομία! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση