Προς το περιεχόμενο

BOSS GT-8...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μικρός που είναι ο κόσμος! Και χθες βράδυ κατά τύχη διάβαζα review ενός ηλ. βιολιού στο musicorama.gr που έλεγε οτι το έχει πετάξει σε Gt-8!. Μη μου πεις οτι δεν είναι ο κουμπάρος σου :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ο κουμπαρος σου νομιζω με ειχε παρει τηλεφωνο για μια gt6 που πουλαγα ......τελικα πηρε gt8?αντε καλοπαιχτη!!!!

Εγω σε πήρα τηλέφωνο :lol:

Ρεεεεεε, σε λίγο θα βγούμε και ξαδέλφια!!! :lol: :lol: :lol:

(Μεγάλη φίρμα έγινε ο κουμπάρος ) :D

Και πως δηλαδή θέλει να την χρησιμοποιήσει ο κουμπαρος σου την πεταλιέρα ? Θέλει μονο εφφε ή θέλει και προενισχυτες, παραμορφώσεις και τέτοια ?

Ας κλείσει αρχικά τον προενισχυτή και τα distortion, όπως επίσης και τα FX-1 και FX-2 και να αρχίσει με ένα delay και reverb για να δεί αν αλλαζει ο ήχος του.

Με το παλιό του το βιολί δεν είχαμε πρόβλημα. Τον φτιάξαμε τον ήχο.

Πήρε πρόσφατα το FENDER FV-3 DELUXE. Δεν του αρέσει οτι ρύθμισει και αν κάνουμε σε αντίθεση με μένα που μου αρέσει πολύ.

Τι εφφέ συμβουλεύεις να βάλουμε για να το κάνουμε "γλυκό" και "παραπονιάρικο";

Το πρώτο πράγμα που θα κοίταζα είναι το level του σήματος, μήπως και λόγω του ότι είναι βιολί (δεν ξερω τίποτα απο ηλεκτρικά βιολιά) είναι πολυ ψηλό ή χαμηλό. (Σελίδα 75 στο manual)

Μετα ισως θα μπορούσε να τον βοηθήσει αν έβαζε σαν προενισχυτή έναν απο τους παρακάτω, FullRange, JC-120, WarmClean και να παίξει λίγο με τα Treble/Middle/Bass/Presence που είναι σε ποτενσιόμετρα ξεκινώντας απο τις ουδέτερες θέσεις.

Και τέλος, και αφού καταλήξει σε χροιά, θα μπορούσε να προσθέσει ένα chorus ή ένα phaser παρα πολυ ελαφρύ, με πολύ μεγάλο κύκλο και ίσα που να το πιάνει το αυτί.

Στην κιθάρα εμενα μου αρέσει και ένα πολυ ελαφρύ detuning, αλλα στο βιολί που είναι άταστο δεν ξέρω αν θα ακουγόταν καλά.

Σε τι ενισχυτή/ηχείο παίζει το GT-8 ?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου