samoth Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Μικρός που είναι ο κόσμος! Και χθες βράδυ κατά τύχη διάβαζα review ενός ηλ. βιολιού στο musicorama.gr που έλεγε οτι το έχει πετάξει σε Gt-8!. Μη μου πεις οτι δεν είναι ο κουμπάρος σου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Αυτός είναι!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Ο κουμπαρος σου νομιζω με ειχε παρει τηλεφωνο για μια gt6 που πουλαγα ......τελικα πηρε gt8?αντε καλοπαιχτη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samoth Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Αμάν τι γίνεται εδώ ρε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Ο κουμπαρος σου νομιζω με ειχε παρει τηλεφωνο για μια gt6 που πουλαγα ......τελικα πηρε gt8?αντε καλοπαιχτη!!!! Εγω σε πήρα τηλέφωνο :lol: Ρεεεεεε, σε λίγο θα βγούμε και ξαδέλφια!!! :lol: :lol: :lol: (Μεγάλη φίρμα έγινε ο κουμπάρος ) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Και πως δηλαδή θέλει να την χρησιμοποιήσει ο κουμπαρος σου την πεταλιέρα ? Θέλει μονο εφφε ή θέλει και προενισχυτες, παραμορφώσεις και τέτοια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Μόνο εφφέ. Θέλει απλά να φτιάξει τον ήχο του βιολιού. Κατα 90% παίζει νησιώτικα στο μπουζουκερί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Ας κλείσει αρχικά τον προενισχυτή και τα distortion, όπως επίσης και τα FX-1 και FX-2 και να αρχίσει με ένα delay και reverb για να δεί αν αλλαζει ο ήχος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Με το παλιό του το βιολί δεν είχαμε πρόβλημα. Τον φτιάξαμε τον ήχο. Πήρε πρόσφατα το FENDER FV-3 DELUXE. Δεν του αρέσει οτι ρύθμισει και αν κάνουμε σε αντίθεση με μένα που μου αρέσει πολύ. Τι εφφέ συμβουλεύεις να βάλουμε για να το κάνουμε "γλυκό" και "παραπονιάρικο"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Το πρώτο πράγμα που θα κοίταζα είναι το level του σήματος, μήπως και λόγω του ότι είναι βιολί (δεν ξερω τίποτα απο ηλεκτρικά βιολιά) είναι πολυ ψηλό ή χαμηλό. (Σελίδα 75 στο manual) Μετα ισως θα μπορούσε να τον βοηθήσει αν έβαζε σαν προενισχυτή έναν απο τους παρακάτω, FullRange, JC-120, WarmClean και να παίξει λίγο με τα Treble/Middle/Bass/Presence που είναι σε ποτενσιόμετρα ξεκινώντας απο τις ουδέτερες θέσεις. Και τέλος, και αφού καταλήξει σε χροιά, θα μπορούσε να προσθέσει ένα chorus ή ένα phaser παρα πολυ ελαφρύ, με πολύ μεγάλο κύκλο και ίσα που να το πιάνει το αυτί. Στην κιθάρα εμενα μου αρέσει και ένα πολυ ελαφρύ detuning, αλλα στο βιολί που είναι άταστο δεν ξέρω αν θα ακουγόταν καλά. Σε τι ενισχυτή/ηχείο παίζει το GT-8 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση