Προς το περιεχόμενο

Electronic Drums and EZdrummer..Help.!!

Mikko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα εισαι μια χαρα πιστευω!

Πριν μια βδομαδα συνδεσα Millenium σε Ezdrummer με καρτα usb Πηασε 26 νομιζω ενος φιλου, και ολα κομπλε.

Το προβληματακι που ειχα εγω, ειναι οτι σε pentium 4 3.2gh me 2 Gb ram, η καρτα στο minimum latensy κλαταρε,

μετα το τεσταρα σε διπυρηνο παλι με 2 μνημη και εκατσε απροβληματιστα!

Μαλλον θεμα επεξεργαστη παιχτηκε δηλαδη αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

www.myspace.com/alexiguitar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν το βρισκω να εχει τοση μεγαλη αξια να παρεις ηλεκτρονικα τυμπανα μονο και μονο για να πεζεις απο το ΕΖdrummer και που στην τελικη μπορεις να το κανεις και με ενα midi κλαβιε.

Σωστος ο παιχτης,εαν δεν παιζεις τυμπανα,παρε ενα καλο midi κλαβιε,

και με αρκετη εξασκηση θα γινεις super drummer.

Και τελος υπαρχει και το midi editor που κανεις οτι θελεις, με το ποντικι σου.

Kατα την ταπεινη μου γνωμη ναι!! Εδω δεν μιλαμε για για αληθινα τυμπανα οπου θα εχουν σιγουρα καλητερη δυναμικη και σαφος πιο φυσικο ηχο, ο ηχος που θα εχεις ειτε απο τον κλαβιε ειτε απο τα ηλεκτρονικα τυμπανα θα ειναι ο ιδιος (ez.drummer). Τωρα σε αυτο που λες οτι μπορεις να κανεις τα ιδια πραγματα με τον κλαβιε η ενα drummer να σου πω οτι με τον κλαβιε και με το edit που μπορεις να κανεις στο midi μπορεις να πεξεις πραγματα που δεν μπορει να κανει ουτε ο καλυτερος drummer αφου το midi θα ακολουθησει πιστά οτι εντολη και να του δωσεις.

:)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου