audiokostas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 εμενα μου αρεσει πολυ και αυτη που τραγουδα το "μ'άρεσει το σεξ,πειραζει?" κομματαρα και εκπληκτικη τραγουδιστρια,νομιζω θα αφησει την ανεξητιλη σφραγιδα της στο ελληνικο τραγουδι. Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν αγαπητέ Νίκο, από τις παραθέσεις τις δικές σου και των υπολοίπων συμφορουμιτών, αναιρούνται όλα όσα πίστευες μέχρι τούδε και μπορούμε με παρρησία πλέον να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας: Το ελληνικό Ροκ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Γιατι αυτη δεν λεει και το "κι αν ειμαι ΡΟΚ μη με φοβασαι?" ή τα εχω μπερδεψει? :o τελος παντων καλλιτεχναρες ολοι παντως ειναι και ας ειναι ροκ (δεν τους φοβαμαι) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 εμενα μου αρεσει πολυ και αυτη που τραγουδα το "μ'άρεσει το σεξ,πειραζει?" Όχι δεν πειράζει Νίκο μου, και μένα μ' αρέσει. Πάρε και ένα δίστιχο να γουστάρει το κορμί σου: Το σεχ είναι και γ**ώ, αρκεί να το κάνεις με παρέα. Το σεχ είναι και γ**ώ, με γκόμενα κανιμόθρια και νέα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Κώστας Καφάσης ! Μεγάλος καλλιτέχνης... Να προστεθεί στη λίστα παρακαλώ! The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Κώστας Καφάσης ! Μεγάλος καλλιτέχνης... Να προστεθεί στη λίστα παρακαλώ! 8) πάρτο πίσω, ο SF έχει κάνει δίσκο μαζί του... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Sorry.... Ακυρο Γιατί το έσβυσεςςςςςςςς????????? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 το αποκαταστησα εγω,δεν ειναι αλλωστε ο μονος οντως μεγαλος τραγουδιστης που εχει αναφερθει εδω μεσα ;) (και φυσικα ακομα και με...κοροϊδευτικο σκοπο να αναφερθηκε το ονομα του δεν παει να πει επειδη εχω δουλεψει μαζι του οτι απαγορευεται απο τα μελη του φορουμ να τον/με κρινουν ;)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση