chembeast Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Eαν είσαι πωλητής μαθαίνεις το κόστος αποστολής και μετά στέλνεις το συνολικό ποσό. Εαν πέσεις σε κάποιον που αρνείται να πληρώσει λόγο υψηλών μεταφορικών δυστυχώς δεν μπορείς να κανεις τίποτα παραπάνω από το να τον αναφέρεις στο ebay. Καλό θα ταν να διάβαζες αυτο και φυσικά τις οδηγίες του ebay. http://www.noiz.gr/index.php?topic=153444.0 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyclon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Eαν είσαι πωλητής μαθαίνεις το κόστος αποστολής και μετά στέλνεις το συνολικό ποσό. Εαν πέσεις σε κάποιον που αρνείται να πληρώσει λόγο υψηλών μεταφορικών δυστυχώς δεν μπορείς να κανεις τίποτα παραπάνω από το να τον αναφέρεις στο ebay. Καλό θα ταν να διάβαζες αυτο και φυσικά τις οδηγίες του ebay. http://www.noiz.gr/index.php?topic=153444.0 :) Το διαβασα το αρθρο απλα ηθελα καποιες παραπανω πληροφοριες. Σας ευχαριστω ολους παντως μου λυσατε ολες τις αποριες σχετικα με το θεμα :) Εχω ομως και μια ακομα ερωτηση :D - Αγοραζω ενα προιον μεσω noiz...μου το στελνει ο αλλος πληρωνω..ολα καλα Τι γινετε στην περιπτωση που ειναι αδειο το κουτι η χαλασμενω το μαραφετι? (λεμε τωρα)...για να μου λυθουν ολες οι αποριες ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Οι αγγελίες του noiz είναι όπως οι αγγελίες στις εφημερίδες με την διαφορά ότι υπαρχει αξιολόγηση των μελών(trader profile) . To noiz δεν φέρει ευθύνη και δεν σε καλύπτει σε τέτοια περίπτωση όπως ας πούμε το ebay μέσω paypal(refund ) εφόσον κάτι παέι στραβά και απαιτήσεις αποζημίωση(προσοχή το paypal λέει ότι καλύπτει μέχρι 1000-2000 (εν θυμάμαι ακριβώς) αλλά για αγορές από αμερική συνήθως καλύπτει μόνο 100 ή 200 δολάρια (πάλι δεν θυμάμαι ακριβώς). Πρέπει να βρείς άκρη με τον πωλητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyclon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Τωρα ειμαι ετοιμος για τις χριστουγεννιατικες αγορες μου... Ευχαριστω για τις πληροφοριες guys...!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Σημείωση: Παρακολουθώ το Noiz από τα την γέννηση του, είχα αρκετές συναλλαγές στο παρελθόν για computer music εξοπλισμό και ηλεκτρονικά όργανα και τελευταία ακόμα περισσότερες. Όλοι οι αγοραστές μου ήταν τυπικότατοι και το ίδιο εγώ προς στους πωλητές. Τόσα χρόνια δεν παρατήρησα ούτε ένα παράπονο σε topic αγγελίας και θεωρώ ότι έτσι θα παραμείνουν. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση