ESP1982 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2005 The live project band στο χοροθέατρο “το κτίσμα” βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Franz Kafka Την Πέμπτη 1η Ιουνίου οι Live Project Band θα παρουσιάσουν στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ το χοροθέατρο «To Kτίσμα» βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Franz Kafka. ¶νθρωπος και μουσική γίνονται ένα. Το σώμα εργαλείο ηχητικής παραγωγής, υλικό σημαντικής μνήμης ενώνει. Τον εαυτό συνοδεύουν παρεμβολές εξωτερικής πραγματικότητας, κοινωνικής διαμόρφωσης, εσωτερικής διάθεσης και τον συντροφεύουν πότε δημιουργικά πότε καταστροφικά… …Αναγνωριστική πτήση πάνω στο σώμα-τροφή, σώμα-ηδονή, σώμα-πνεύμα. Η περιήγηση πάνω σε αυτό με φέρνει πιο κοντά στην ουσία μου. Σκύβω αργά για να με δω στον πάτο μιας κυκλικής χοάνης που με ρουφά για να με λούσει το υλικό από το οποίο είμαι φτιαγμένος. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Οι άλλοι πάντα έχουν κάτι που εγώ δεν έχω. Και πρέπει να το γευτώ έστω κι αν με κλειδώσει σε ένα κτίσμα αόρατο. Χώρος: Κεντρική σκηνή θεάτρου Επί Κολωνώ Έναρξη: 1 Ιουνίου 2006 Ώρα έναρξης: 23.00 Διάρκεια: Πέμπτη 1 Ιουνίου έως Σάββατο 3 Ιουνίου 2006 Μουσική: socos Video: socos Χορογραφίες: Σοφία Μάντη Συμμετέχουν: Σοφία Μάντη Θάνος Κιούσης Μιχάλης Περπερίδης Μαρία Λατσίνου Δημήτρης Αντωνιάδης Νεκτάριος Κορδουμένος Μπάμπης Αντωνάτος Μαρίνος Τζιάρος socos Κοστούμια: Μαρία Δημητριάδη Ναυπλίου 12, Αρχές Λένορμαν, Κολωνός τηλ 210 51 38 067 αυτά :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 -bump- έκανα ένα edit :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 ¶νθρωπος και μουσική γίνονται ένα. Το σώμα εργαλείο ηχητικής παραγωγής' date=' υλικό σημαντικής μνήμης ενώνει. Τον εαυτό συνοδεύουν παρεμβολές εξωτερικής πραγματικότητας, κοινωνικής διαμόρφωσης, εσωτερικής διάθεσης και τον συντροφεύουν πότε δημιουργικά πότε καταστροφικά… …Αναγνωριστική πτήση πάνω στο σώμα-τροφή, σώμα-ηδονή, σώμα-πνεύμα. Η περιήγηση πάνω σε αυτό με φέρνει πιο κοντά στην ουσία μου. Σκύβω αργά για να με δω στον πάτο μιας κυκλικής χοάνης που με ρουφά για να με λούσει το υλικό από το οποίο είμαι φτιαγμένος. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Οι άλλοι πάντα έχουν κάτι που εγώ δεν έχω. Και πρέπει να το γευτώ έστω κι αν με κλειδώσει σε ένα κτίσμα αόρατο. :P[/quote'] Τα τσουξες ρε τρελε μεσημειρατικα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Τα τσουξες ρε τρελε μεσημειρατικα;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Τα τσουξες ρε τρελε μεσημειρατικα;;;; δε φταίω εγώ...αυτή είναι η ανακοίνωση από το θέατρο... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 ωχ... :lol: Το σώμα εργαλείο ηχητικής παραγωγής, υλικό σημαντικής μνήμης ενώνει. κατι παθαινω οταν βλεπω προτασεις με το ρημα στο τελος!! :lol: (υποχρεωτικο στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,αχρειαστο στα ελληνικα,ειναι ομως δειγμα "ποιοτισμου" :lol: :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 (υποχρεωτικο στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ' date='αχρειαστο στα ελληνικα,ειναι ομως δειγμα "ποιοτισμου" :lol: :lol: )[/quote'] ποτέ δεν ξέρεις :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση